Greška

Došlo je do greške.

Tesla automobili uskoro dobijaju Zoom video konferenciju

11.11.2022 13:57 | 0 Software/Web
Tesla automobili uskoro dobijaju Zoom video konferenciju
Najava je puštena na konferenciji Zoomtopia 2022. Prema rečima Zoom predstavnika Nitasha Walie, funkcija video konferencije „uskoro će postati standardna mogućnost na svim novim Teslinim modelima“.
 
„Zumirali ste od kuće, kancelarije, telefona, pa čak i televizora“, rekla je u utorak Nitasha. „Učinićemo vam još lakšim da zumirate sa bilo kog mesta.“
 
Ono što je nejasno je šta Zoom podrazumeva pod „standardno na svim novim Teslinim vozilima“. Da li će ova integracija zahtevati dodatni hardver u Teslinim automobilima ili se ova funkcija može uvesti putem ažuriranja softvera? I kada?
 
Tesla je nastavio da dodaje funkcije svom informativno-zabavnom sistemu dizajniranim da zabavlja vozača ili putnike dok sede parkirani, verovatno na EV punjaču. Njihova vozila, od kojih sva imaju velike ekrane osetljive na dodir, mogu da strimuju Netflix i YouTube, imaju karaoke i nude mnoštvo video igara, uključujući Fallout Shelter, Cuphead i Stardew Valley.
 
ZoomuTesli.jpg
 
Sve ove funkcije za zabavu, kao i poboljšanja u vezi sa performansama, uvedeni su putem bežičnog ažuriranja softvera.
 
Zoom je najavio brojne nove proizvode i usluge na svojoj godišnjoj konferenciji, uključujući beta izdanje softvera za e-mail i kalendar i saradnju sa AMC Theaters u cilju lansiranja Zoom Rooms sledeće godine. Zoom Rooms će omogućiti kompanijama da emituju Zoom sastanke u bioskopima!

Čudovišno moćan – novi AMD EPYC Genoa Zen 4 sa 96 jezgara i 192 tredova

iPhone 14 kamera u akciji – Action Mode je jednom rečju fantastičan

10504
10505
10506
10507
10508
10509