Temeljni video test pokazuje sve najbolje od OnePlus One telefona (video)

Braunli objašnjava zašto je uređaj toliko dobar i pored neprepoznatljivog brenda, kako je moguće da dolazi sa tako niskom cenom i vrhunskim specifikacijama.

OnePlus One telefon je teško nabaviti, sa komplikovanim sistemom pozivnica, limitiranom proizvodnjom. Nema sumnje da mnogi žele da testiraju ovaj smartfon, ali retki su testovi koji temeljno opisuju karakteristike i funkcije smartfona, posebno ako se još radi i o video review-u. Markus Braunli je jedan od srećnika koji je došao u posed ovog polu-mitskog smartfona, a potom je načinio video test telefona.Braunli objašnjava zašto je uređaj toliko dobar i pored neprepoznatljivog brenda, kako je moguće da dolazi sa tako niskom cenom i vrhunskim specifikacijama, te posebnu pažnju poklanja CyanogenMod softveru, uz koji će hardver blistati ukoliko bude dobijao konstantno ažuriranje. OnePlus One, naravno, nije bez mana a ceo temeljan test možete pogledati u videu ispod.

Izvor: BGR

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi