Greška

Došlo je do greške.

Telenor već deset godina uspešno posluje u Srbiji

01.06.2016 20:14 | 0 Biznis IT
Telenor već deset godina uspešno posluje u Srbiji

Ove godine Telenor slavi deceniju uspešnog poslovanja u Srbiji, i tom prilikom priprema iznenađenja u vidu sjajnih popusta za sve korisnike koji se u periodu od prvog juna do 31. jula 2016. odluče za kupovinu određenih uređaja iz bogate ponude pametnih telefona poslednje generacije. Istovremeno, zahvaljujući naprednoj Telenor mreži, korisnici će moći da ostvare pun potencijal uređaja uz inovativne digitalne servise iz naše ponude, poput servisa Capture, koji je besplatan za sve korisnike do kraja 2017. godine.

Telenor je prvi operator koji je na tržište uveo digitalne servise, čiji se broj korisnika konstantno povećava. Capture, digitalni servis za čuvanje fotografija i sadržaja sa telefona trenutno koristi više od 80.000 ljudi.

Kao najveći pojedinačni strani investitor u Srbiji, Telenor je do sada uložio dve milijarde evra, pokazujući da veruje u potencijal srpskog tržišta. Iz tog razloga nastaviće s procesom digitalizacije društva, kreirajući jednake prilike za sve.

Ulaganje u razvoj interneta jedan je od primarnih ciljeva za Telenor jer utiče na kvalitet života ljudi u Srbiji i olakšava svakodnevne aktivnosti korisnika. Trenutno, gde god postoji signal za mobilni telefon širom Srbije, postoji i brz mobilni internet. Telenor će do kraja godine investirati dodatnih 40 miliona evra u razvoj mreže, zbog čega će 50 odsto stanovnika dobiti pristup 4G internetu.

Više informacija o pogodnostima za korisnike koji se u periodu od prvog juna do 31. jula 2016. odluče za kupovinu uređaja možete pronaći na www.telenor.rs.

Izvor: Telenor

Sve informacije u vezi sa kompanijom Telenor, možete pogledati na Telenor stranici, na Benchmark sajtu

Komentari

0 Dodaj komentar

IHS: iPhone 8 bi mogao da ima zakrivljeni OLED displej

Google Play će predlagati brisanje nekorišćenih aplikacija

10604
10605
10606
10607
10608
10609