Greška

Došlo je do greške.

Telenor internet u Beogradskim parkovima i ovog leta

16.07.2014 11:24 | 1 Mobile
Telenor internet u Beogradskim parkovima i ovog leta

Zahvaljujući nastavku saradnje Grada Beograda i Telenora, svi koji leto provode u Beogradu ili posećuju glavni grad, u deset gradskih parkova moći će da koriste besplatan internet, poručuju u svom saopštenju iz kompanije Telenor. Neograničeno surfovanje, proveravanje elektronske pošte i komunikacija sa prijateljima na društvenim mrežama omogućena je u parku kod Vukovog spomenika, parku Proleće, Skejt parku na Novom Beogradu, Studentskom parku, Velikom i Malom Tašmajdanu, Miljakovačkom i parku Zvezdara i Obrenovac, a od ovog proleća i na Adi Huji.

Posetioci tih parkova svoje telefone, tablete, računare i druge pametne uređaje mogu da povežu na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), posredstvom Telenor Pametne mreže koja omogućava brz i siguran prenos podataka preko interneta. U saradnji sa Gradom Beogradom Telenor već sedmu godinu zaredom stanovnicima grada i turistima pruža besplatni brzi internet na otvorenom i pomaže glavnom gradu da bude u korak sa svetskim metropolama.
Internet parkove tokom protekle nedelje dobili su i građani Niša i Preševa, čime je broj gradova u čijim se parkovima može besplatno surfovati u Pametnoj mreži porastao na osam. Internet parkovi aktivni su još u Kragujevcu, Subotici, Kikindi, Leskovcu i Sremskoj Mitrovici, kako bi prednosti interneta bile dostupne što širem broju građana Srbije, a informatička pismenost rasla širom Srbije.

Izvor: Telenor

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple-ov pametni sat stiže u dve različite veličine i tri modela

Intel povećao profit za 40 posto

10104
10105
10106
10107
10108
10109