Greška

Došlo je do greške.

Telenor Hipernet - Nova usluga na tržištu Srbije

16.11.2021 14:30 | 0 Biznis IT
Telenor Hipernet - Nova usluga na tržištu Srbije

 

Saopštenje za medije

Kompanija Telenor je danas predstavila Hipernet, novu uslugu  za domaćinstva koja obuhvata optički internet, uslugu digitalne televizije u testnoj verziji i fiksnu telefoniju. Lansiranjem kompletnog portfolija fiksnih usluga, Telenor je predstavio integrisanu ponudu telekomunikacionih usluga za postojeće i nove korisnike u Srbiji.

Verujemo u ovo tržište i zbog toga smo u Hipernet, naš najambiciozniji projekat do sada, uložili značajna sredstva. Ne lansiramo samo novu uslugu, već predstavljamo i novu, kvalitativno drugačiju ponudu koja podrazumeva najbolji internet i digitalnu televiziju za celo domaćinstvo. Cilj nam je da korisnicima omogućimo novo iskustvo, u skladu sa najboljim praksama industrije. Naš fokus jeste i biće na stalnom razvoju mobilnih i fiksnih usluga, kao i širenju portfolija novim funkcionalnostima i relevantnim izborom medijskog sadržaja”, kaže Majk Mišel, generalni direktor Telenora.

Hipernet će domaćinstvima u Srbiji doneti najjači Wi-Fi signal u svakom uglu doma, centar kućne zabave koji je zasnovan na digitalnoj televiziji nove generacije i vrhunsko korisničko iskustvo.

Telenor želi da usluga digitalne televizije, koja je još uvek u testnoj verziji, u potpunosti bude prilagođena potrebama korisnika. Kompanija je u okviru lansiranja ove usluge odlučila da mišljenje korisnika uključi u izgradnju finalnog proizvoda. Povratne informacije koje dobija od korisnika kompaniji će omogućiti da kontinuirano unapređuje svoje usluge u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, jednostavnosti korišćenja i korisničke podrške.

Zainteresovani građani mogu da probaju Hipernet digitalnu TV u testnoj verziji i da povratnim informacijama o korisničkom iskustvu pomognu u daljem razvoju proizvoda.

Za više informacija posetite Hipernet (telenor.rs).

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Xiaomi potvrdio: POCO F1 i Redmi Note 7 serija neće dobiti MIUI 12.5 Enhanced

WhatsApp radi na potpuno novim aplikacijama za Windows i macOS

10604
10605
10606
10607
10608
10609