Greška

Došlo je do greške.

Telekom operateri prekidaju zamenu Galaxy Note7 telefona

11.10.2016 08:16 | 0 Biznis IT
Telekom operateri prekidaju zamenu Galaxy Note7 telefona

Eksplozije Samsungovog telefona prava su noćna mora koja takođe utiče i na telekom operatere. Nakon nekoliko izveštaja o  eksplozijama zamenskih Galaxy Note7 uređaja, Samsung je navodno zaustavio proizvodnju Galaxy Note7 telefona. Međutim, portparol kompanije poručuje za Business Insider da oni ipak "prilagođavaju proizvodnju" telefona.

Najveći telekom operateri kao što su T-Mobile, AT&T i Verizon, su redom svi prekinuli proizvodnju i zamenu originalnog Galaxy Note7 telefona, pa sada korisnici originalnih Galaxy Note7 telefona mogu da ga zamene za drugi telefon ali ne i za novi primerak Note7 modela.

"Svesni smo da su naši partneri operateri prestali da prodaju Galaxy Note7 telefon i da su prestali da ga menjaju za nove primerke,  poštujemo njihovu odluku" rekao je portparol kompanije Samsung za Bussiness Insider. Operateri su najvažniji Samsungovi maloprodajni distrubuteri i ako oni prestanu sa prodajom uređaja ili izgube veru u Samsungovu sposobnost za izradu telefona, to bi moglo da nanese neprocenjivu štetu kompaniji.

Samsung Galaxy Note7 ponovo eksplodira, obustavljena proizvodnja

Izvor: BusinessInsider

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple-ove akcije na najvišem nivou od decembra zbog propasti Galaxy Note7 telefona

Google Search sada ima RGB/Hex konvertor boja

10604
10605
10606
10607
10608
10609