Greška

Došlo je do greške.

Telefon koji spaja audiofile, gejmere i filmofile

13.05.2022 17:41 | 0 Mobile
Telefon koji spaja audiofile, gejmere i filmofile

 

Motorola u saopštenju navodi da ovaj telefon ima najnapredniji ekran koji je g serija videla, a kao bonus su tu stereo zvučnici da Dolby Atmos podrškom i trostrukim sistemom kamera. Sve to je podržano baterijom koja se brine da imate dovoljno autonomije za sve svoje poslove.

Veliki, 6,6-inčni Full HD+ pOLED displej je novina za g seriju i pravo osveženje, jer donosi znatno bolji prikaz, sa dubokim crnim i 10-bitnom paletom boja. Naravno, Night Mode se stara da vaše oči budu zaštićene dok uveče gledate filmove i serije na ekranu. Ekran poseduje osvežavanje od 120 Hz, što znači fluidniji prikaz za svakodnevne poslove.

Dolby Atmos kombinuje stereo zvučnike kako biste mogli da iskusite širi raspon i oštrinu zvuka, što je posebno bitno za muziku i filmove. Baterija od 5.000mAh pruža sate i sate korišćenja, a u slučaju da vam ipak ponestane snage, brzo TurboPower 30W punjenje vam pomaže da bateriju vrlo brzo vratite u zeleno.

 

Moto_2_1.jpg

Trostruki sistem kamera

Moto g82 dolazi sa optički stabilizovanom 50MP glavnom kamerom koja koristi Quad Pixel tehnologiju, dok se širokougaona kamera od 8MP ponaša i kao senzor dubine za dve jedinstvene perspektive. Tu je i zasebna 2MP Macro vision kamerom za slikanje najsitnijih detalja, dok je na prednjoj strani smeštena 16MP selfi kamera sa DualCapture modom koji korisnicima dozvoljava da u isto vreme snimaju prednjom i zadnjim kamerama.

Najnoviji softver i najbolja bezbednost

Kao što smo navikli, Motorola g82 5G uključuje čistu verziju Android 12 operativnog sistema, koji donosi još ličnije, bezbednije i lakše korišćenje telefona. Uz podešavanja privatnosti, korisnici jasno vide koje aplikacije su pristupale lokaciji uređaja, kameri ili mikrofonu, čineći davanje dozvola još lakšim.

Telefon je opremljen i ThinkShield for mobile platformom, koja nudi nekoliko slojeva zaštite kako bi svi podaci na uređaju bili maksimalno zaštićeni i bezbedni.

 

Moto_3.jpg

 

A za gejmere, uz novi Android operativni sistem, čekanje na preuzimanje igrica sada je stvar prošlosti.

Uz MyUx, korisnici dobijaju još veću kontrolu nad uređajem, bilo da je u pitanju prilagođavanje podešavanja za zabavu, menjanje boja i fontova ili korišćenje Gestures funkcije za lakšu svakodnevnu interakciju sa telefonom.

Kada stiže i koliko košta

Motorola g82 5G u verziji sa 6GB RAM i 128GB skladišne memorije će u Srbiji biti dostupna krajem maja po ceni od 39.990 dinara.

Saopštenje za javnost

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Poznato kada i kako stiže Android 13

Zašto je metaverse toliko važan i bitan?

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109