Greška

Došlo je do greške.

Teamgroup predstavlja T-FORCE Gaming 3D masku

11.01.2021 17:24 | 0 Biznis IT
Teamgroup predstavlja T-FORCE Gaming 3D masku


Kompanija Teamgroup, poznata po svojim gejming memorijama, ovoga puta fokusira se na zajednicu i interese potrošača širom sveta. Kompanija će tokom 2021. godine objaviti svoju potpuno novu T-FORCE Gaming 3D masku, koja je dizajnirana da bude istovremeno i moderan dodatak i zaštita od štetnih čestica. Ova moderna maska, koja simbolizuje snagu brenda T-FORCE, pomoći će igračima da zakorače u zdraviju, vedriju novu godinu, prema navodima kompanije Teamgroup.

T-FORCE Gaming 3D maska napravljena je od nanosrebra i fotokatalitičkih materijala i prošla je tajvanski sertifikacioni test CNS14774. Maska može da blokira 99% bakterija i virusa, na taj način štiteći korisnika od štetnih mikroorganizama, telesnih tečnosti i kapljica iz respiratornog sistema.

 

Pogledajte još: TeamGroup T-Force XTREEM ARGB postavlja AIDA64 rekord za četvorokanalnu memoriju


Tokom svog razvoja ovog proizvoda, Teamgroup se fokusirao na izdržljivost i potrebu za komunikacijom tokom dugog nošenja maski. Kompanijina maska ima 3D oblik koji se udobno oblikuje prema licu i četiri sloja netkanog materijala koji sprečavaju neprijatne mirise. Ovaj dizajn filtrira čestice iz vazduha bez uticaja na kapacitete disanja.

Prva, ograničena serija T-FORCE Gaming 3D maski će se besplatno deliti i neće biti dozvoljena njihova preprodaja. Počev od februara na Tajvanu, Teamgroup će deliti ove maske uz kompanijine proizvode, a potom će se akcija proširiti i na druga tržišta gde kompanija posluje.

Izvor: Teamgroup

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor V40 se pojavio na Geekbenchu pred objavu

Investicije Telenora u godini pandemije iznose 33 miliona evra, uz unapređene usluge

10604
10605
10606
10607
10608
10609