Greška

Došlo je do greške.

TCL će tokom CES sajma prikazati mini-LED TV uređaje naredne generacije

31.12.2019 15:50 | 0 Multimedija
TCL će tokom CES sajma prikazati mini-LED TV uređaje naredne generacije


Kompanija TCL je nedavno istakla da u svom posedu ima "prvi svetski TV sa mini-LED tehnologijom" u okviru svoje 8-serije, a kompanija sada najavljuje planove o prikazivanju naredne generacije mini-LED tehnologije u okviru Consumer Electronics Show (CES) sajma početkom januara.

Kompanija teži ka tome da bude značajan igrač na globalnom TV tržištu, a forsiranje mini-LED tehnologije je jedan od načina da se dostignu ovi ciljevi. TCL-ovi televizori iz gornjeg segmenta imaju mini-LED pozadinsko osvetljenje, sa preko 25.000 mini LED-ova koji zajedno omogućavaju svetliju sliku.

tcl2_3.jpg


Nije poznato koje promene će TCL implementirati tokom objave svojih televizora sa narednom generacijom mini-LED tehnologije. Moguće je da će to biti više LED-ova, ili neke dodatne funkcije koje rade u tandemu sa pozadinskim osvetljenjem.

Mini-LED tehnologija je zanimljiva jer može da proizvede bolju sliku nego OLED ekrani, a sve to bez burn-in efekata. TCL je istakao da će kompanijini mini-LED TV uređaji naredne generacije podići tehnologiju na novi nivo.

Izvor: HotHardware

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple razmatra BOE kao drugog najvećeg dobavljača OLED displeja za 2021. godinu

AMD nagoveštava Ryzen Threadripper 3980X sa 48 jezgara

10304
10305
10306
10307
10308
10309