Greška

Došlo je do greške.

TCL Alcatel televizori najzad na tržištu Srbije

11.05.2016 18:52 | 11 Multimedija
TCL Alcatel televizori najzad na tržištu Srbije

Ako ste u trendu i volite plavu, svetlo plavu, narandžastu, belu ili pink i baš tako ste uredili svoj životni prostor, pred vama su televizori brenda TCL Alcatel koji će vas oboriti s nogu svojim dizajnom i bojama i omogućiti vam da date lični pečat izboru televizora.

Proizvodi kompanija TCL Alcatel, trećeg najvećeg proizvođača televizora na svetu od sada su dostupani i na našem tržištu. Njihove modele televizora odlikuju zanimljiv dizajn i visokokvalitetna izrada, a serija trenutno dostupna kod nas oduševiće vas svojim bojama i veličinama ekrana koji će se savršeno uklopiti u svaku prostoriju vaše kuće ili stana. Kod nas ih možete nabaviti u maloprodajnim objektima lanaca Gigatron, ComTrade Shop, Emmezeta i Belotehna.

Na našem tržištu će ponuditi dobar odnos cene i kvaliteta i smatraju da ih upravo to izdvaja od konkurencije.

Trenutna ponuda na našem tržištu obuhvata televizore serije COLOR LINE E44 sa dijagonalama ekrana od 32" (81 cm) koji su idealni za dnevne sobe i veće spavaće sobe i 24" (61 cm) idealne za manje prostorije, dečije sobe i kuhinje. Televozori su u HD Ready rezoluciji (720P). Dostupni su u već pomenutim živopisnim bojama koje su trenutno u trendu i ulepšaće vam vreme provedeno ispred ekrana svojim opuštajućim i toplim nijansama. Jednostavni za instalaciju i upotrebu, ovi  LED televizori nude izuzetan kvalitet slike i obezbeđuju nisku energetsku potrošnju, kao i potpunu konektivnost. A tu je i Dolby Digital Plus tehnologija koja garantuje savršeno audio iskustvo.

tcl2.jpg
Ono što mnogi ne znaju o ovom brendu jeste da je samo u toku prošle godine prodao 20 miliona televizora širom sveta i da ga to čini jednim od najvećih TV brendova na svetu.

Kompanija TCL Alcatel proizvodi svaki deo televizora sama i kontroliše celokupan proizvodni proces. To kompaniji omogućava da predstavi konzistentno i veoma kvalitetno korisničko iskustvo. Kompanija proizvodi sopstvene TV panele, što je najskuplji deo televizora, u proizvodnim pogonima u čiju izradu je investirano 15 milijardi dolara.

Za više informacija o kompaniji i proizvodima posetite http://www.tcl.eu/eu/home ili nas pratite na FB stranici https://www.facebook.com/TCLSrbija.

Očekujte prikaze ovih televizora i na Benchmark sajtu!


Izvor: TCL

Milan naliM Član postova: 244
TCL televizori su bar 3g, prisutni u Srbiji. Sećam se da sam ih u Merkatoru u N.S. u video pre 3plus godine.
mihailo.b Član postova: 52
I bre daltonisti ... beli rozla plavi zimzeleni ... da vam se slaže sa nameštajem
calexx Član postova: 7754
Наравно да имају, све до UHD и закривљених али су вероватно за вест били занимљиви ови.
djalf Član postova: 5974
Citiram korisnika: Ilion 720p je još uvek tako reći standardna rezolicija za manje dijagonale televizora na našem tržištu.Ne znam kako je tamo gde je trava zelenija.
Nisi razumeo moj post ili ja nisam razumeo vest dobro, oni nemaju 1080P u ponudi ili? Ok je 720P za vecinu stvari slazem se, ali nemati 1080P u ponudi a ovamo ulozene silne milijarde u fabriku itd.
mrbug Član postova: 480
Sada su se setili da nisu poslali pr txt ...

Lenovo organizuje drugu po redu konferenciju Tech World

Dell Premium Support servis dostupan u još 110 zemalja širom sveta

10304
10305
10306
10307
10308
10309