Greška

Došlo je do greške.

TCL radi na telefonu sa displejom koji se i savija i uvija

27.03.2021 10:25 | 0 Mobile
TCL radi na telefonu sa displejom koji se i savija i uvija


Kompanija TCL je tokom MWC 2019 sajma prikazala koncept DragonHinge mehanizam za fleksibilne displeje, da bi prošle godine demonstrirala telefon sa dizajnom ekrana koji se trostruko savija, kao i model sa ekranom koji se odmotava da bi postao veći. Ono što do sada nismo videli jeste telefon koji implementira ekran sa obe ove karakteristike, a TCL bi mogao pokriti i ovaj segment.

Zasnovano na fotografijama CNET-a, kompanija radi na telefonu koji može da se proširi u tablet format, ali umesto samo korišćenja dva mehanizma za savijanje ili displeja koji se uvija, uređaj nudi obe ove funkcije. Deo displeja se savija iza uređaja, a kada se otvori, drugi de displeja može da se izvuče/odmota sa druge strane, dodatno povećavajući površinu ekrana.

tcl1_1.jpg


CNET izveštava da će fotografije uređaja biti prikazane tokom događaja u aprilu, gde će TCL u potpunosti predstaviti i svoju TCL 20 seriju koja je bila najavljena tokom CES 2021 događaja. Uređaj je trenutno samo koncept i nema informacija o tome da li će ikada stići na tržište.

Izvor: CNET

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Surface Laptop 4 bi mogao koristiti AMD Ryzen 7 APU prethodne generacije

AOC se širi na PC gejming periferije preko pristupačnih slušalica

10104
10105
10106
10107
10108
10109