TAG Heuer predstavio Connected, prvi na svetu luksuzni Android Wear pametni sat

Nazvan Connected, novi pametni sat sa Android Wear platformom je inspirisan TAG Heuer Carrera modelom i imaće cenu od 1500 dolara

Švajcarski proizvođač Tag Heuer predstavio je na posebnom događaju u Njujorku svoj prvi pametni sat. Nazvan Connected, novi pametni sat sa Android Wear platformom je inspirisan TAG Heuer Carrera modelom i imaće cenu od 1500 dolara, a razvijen je u saradnji sa kompanijama Google i Intel. Što se tiče dostupnosti, u Evropi će se naći u prodaji već od 12. novembra. Tag Heuer Connected se odlikuje 1.5-inčnim kružnim LTPS LCD ekranom rezolucije 360 x 360 piksela pored već pomenute Android Wear platforme. Ostale specifikacije uključuju 1,6 GHz dual core Intelov procesor, 1 GB RAM i 4 GB interne memorije, žiroskop, mikrofon, Bluetooth BLE 4.1 i Wi-Fi (2.4 GHz 802.11 B/G/N) opcije za povezivanje kao i bateriju od 410mAh. Masa sata je 52 grama, širok je 46 mm a debeo 12,8 mm, a ima i IP67 sertifikat za otpornost na prašinu i vodu. Veoma je interesantno napomenuti i da je Tag Heuer Connected prvi na svetu luksuzni pametni sat sa Android Wear operativnim sistemom.
Direktor potvrdio da će Tag Heuer pametni sat koštati 1500 dolara
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi