Tag Heuer, Google i Intel spremaju luksuzni Android Wear pametni sat

Možda bi najbolje bilo predstojeći projekat definisati kao uređaj kome će Google dati Android Wear platformu, Intel snagu a Tag Heuer svoj luksuzni brend i dizajn

Čuvena kompanija Tag Heuer najavila je na Baselworld 2015 događaju da će u partnerstvu sa kompanijama Intel i Google objaviti svoj prvi pametni sat. Ovo je najnovija kompanija koja će se naći na tržištu smart nosivih uređaja, iako se ovde zapravo radi o velikoj saradnji tri kompanije. Pametni sat TAG Heuer-a će biti luksuzni model, dolazi uz Android Wear operativni sistem i očekuje se u prodaji do kraja ove godine. Možda bi najbolje bilo predstojeći projekat definisati kao uređaj kome će Google dati Android Wear platformu, Intel snagu a Tag Heuer svoj luksuzni brend i dizajn.
Za sada nema konkretnih informacija, ali neki prvi nagoveštaji govore da će ovo biti replika Tag Heuer crnog Carrera sata, i trebalo bi da izgleda što se dizajna tiče, kao originalni model. Globalno tržište pametnih satova bi moglo da naraste do čak 28 miliona jedinica ove godine sa prošlogodišnjih 4,6 miliona, ali se očekuje da lavovski udeo zauzme kompanija Apple (oko 55 posto).
Izvor: Pocketlint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi