Greška

Došlo je do greške.

Synology C2 je nov i besplatan Password manager

10.08.2021 13:14 | 0 Software/Web
Synology C2 je nov i besplatan Password manager


Synology je predstavio još jedan bitan dodatak svojoj liniji popularnih NAS-ova. Proširujući C2 program za skladište, novi Synology Password manager stiže sa opcijama za sinhronizovanje clouda, deljenje fajlova i drugo.

Programi za upravljanje lozinkama su postali izuzetno popularni, ali i neophodni, tokom poslednjih nekoliko godina. Sada Synology nudi svoje rešenje bezbednog prostora za skladištenje svih digitalnih ključeva za otključavanje onlajn naloga, sa novim proširenjem mogućnosti svog C2 cloud servisa.

Kako bi se i očekivalo od nekog modernog servisa za upravljanje lozinkama, Synology C2 Password omogućava generisanje novih ključeva, zajedno sa njihovim skladištenjem. Pored toga, servis služi i kao autentifikator koji zahteva verifikaciju u dva koraka, što je još jedna dodatna pogodnost.

Ono čime Synology želi da se izdvoji jeste smeštanje servisa za bezbedan prenos fajlova u svoj C2 softver, omogućavajući brzo ubacivanje fajlova ili dokumenata i njihovu dostupnost do sedam dana u cloudu.

synology2_1.jpg


Synology C2 Password koristi end-to-end enkripciju, kao i verifikaciju u dva koraka, kao dodatne elemente sigurnosti. Sve lozinke se automatski sinhronizuju sa korisnikovim uređajima, a lista kompatibilnosti je usmerena ka veb pregledačima.

Iako ne postoji companion aplikacija, servis je kompatibilan sa Safari, Chrome, Firefox i drugim pregledačima. Na početku će samo Chrome i Edge dobiti Synology C2 Password ekstenziju za browser.

Synology C2 Password je dostupan besplatno, sa podrškom do 10.000 lozinki i 100MB fajlova, a servisu je moguće pristupiti ovde.

Izvor: AndroidCentral

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Huawei MatePad 11: Stiže nam najnoviji Huawei tablet sa izvanrednom brzinom osvežavanja ekrana od 120Hz

Parallels Desktop 17 omogućava da zvanično pokrećete Windows 11 na svom Mac računaru

10504
10505
10506
10507
10508
10509