Greška

Došlo je do greške.

Synology predstavlja novi DSM 7.0 operativni sistem za NAS uređaje

13.12.2020 12:03 | 0 Software/Web
Synology predstavlja novi DSM 7.0 operativni sistem za NAS uređaje


Kompanija Synology je, nakon godina razvoja i sugestija, iz osnova kreirala potpuno novi operativni sistem za NAS uređaje. Disk Station Manager (DSM) 7 je, prema navodima same kompanije, najbolji operativni sistem koji je Synology ikada kreirao.

Pouzdanost, perfomanse, jednostavnost i skalabilnost su četiri stuba na kojima stoji DSM 7 operativni sistem, ali tu su i još neke druge karakteristike.

DSM 7 omogućava poboljšanu i ubrzanu zamenu diskova, popravak RAID konfiguracije i održavanje back-up-a, dok aplikacija "Secure Signin" nudi novi način faktora dvostruke autentifikacije metodom FIDO2.

s2_39.jpg


Preko DSM 7, Synology je uspeo da ostvari do 80% poboljšanje performansi, a postupak popravljanja RAID postavke je takođe znatno ubrzan. Poslovni korisnici su dobili brže automatsko prebacivanje sa aktivnog i pasivnog servera u slučaju kvara na sistemima lake dostupnosti.

Poboljšani integrisani "wizard" olakšava postavljanje i upravljanje NAS-om, dok "Help" meni nudi bolje opise i linkove, kako bi se lakše razumela svaka stavka, ali i ispravile greške.

Synology u novoj nadogradnji donosi i "Peta Volume". U DSM 7 operativnom sistemu korišćenje Peta Volume-a dozvoljava kreiranje volume-a do 1PB.

s3_23.jpg


Disk Station Manager (DSM) 7 donosi i poboljšanja za upravljanje fotografijama, bekapovanje podataka, a tu je i nekoliko odličnih rešenja za poslovne korisnike (AB Paket, ABB i ABO C2).

Više detalja o Synology Disk Station Manager (DSM) 7 operativnom sistemu je dostupno ovde.

Izvor: Synology

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Muči vas slab WiFi signal? Laki MESH WiFi rešava problem (video)

Huawei potvrdio Nova 8 seriju za 23. decembar, kao što je i najavljivano

10504
10505
10506
10507
10508
10509