Greška

Došlo je do greške.

Sve više korisnika se žali da se ekrani iPhone 11 telefona lako grebu

10.10.2019 12:35 | 4 Mobile
Sve više korisnika se žali da se ekrani iPhone 11 telefona lako grebu


Nekoliko korisnika Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max telefona je na Apple Communities sajtu objavilo svoja negativna iskustva sa ogrebotinama koje se pojavljuju na LCD i AMOLED ekranima njihovih uređaja.

Jedno iskustvo opisuje da su muž i žena kupili po jedan iPhone 11, a nakon dva dana držanja uređaja u džepovima na oba modela su zabeležene ogrebotine na ekranima (uključujući i ogrebotinu preko FaceTime kamere).

Neke od ogrebotina, na primerima fotografija koje su priložili korisnici, izgledaju kao mrlje od prstiju ali se ne mogu obrisati sa ekrana. Korisnici ističu da, pored toga što im telefoni nisu pali na tvrdu površinu, uređaji nisu ni dolazili u kontakt sa bilo čim u njihovim džepovima što bi moglo da ošteti displej (uključujući ključeve, kovani novac ili neki drugi oštar objekat).

apple2_59.jpg


LCD panele za iPhone 11 liniju obezbeđuje dugogodišnji Apple-ov dobavljač - japanska kompanija Japan Display. Tokom prezentacije nove linije telefona, Apple je istakao da je staklo koje se koristi na uređajima najjače od bilo kog koje se može naći na telefonima u 2019. godini.

Očekivano, korisnici prijavljuju da kada su otišli da reklamiraju ogrebani ekran u Apple Store prodavnicama, kompanijini predstavnici su ih optužili za kreiranje oštećenja na displejima telefona i ukupno gledano nisu naišli na razumevanje niti im je reklamacija uvažena.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Fygaroo Novi član postova: 419
Citiram korisnika: KomentatorDozvolite da izrazim sumnju u ovakve,cini mi se neproverene informacije.Da se telefon,i to ne bilo koji nego telefon sa mozda najotpornijim displejom stavise na trzistu,sam od sebe izgrebe u dzepu u kome nema nista osum njega samog,mislim da prevazilazi osnove logike i zdravog razuma,ali ne i izgleda prljave kampanje od konkurencije.
Nemoj da padate na te glupe marketinške trikove pogotovo kada je apple u pitanju, za sada svaki telefon se izgrebe u dzepu zbog sitnih cestica prasine , neki manje neki vise ali svi se grebu. Mozda je apple malo zakinuo na kontroli kvaliteta ne bi to bio ni prvi ni poslednji put da se to desi nekoj kompaniji (seti se predhodnih debakla koji su imali iphone i samsung)Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Xepoj87 Član postova: 1389
Deluje isto kao i svaki drugi ekran na telefonu.
Evo scratch testa, isto je i na obicnom 11.
--- link ---
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Stojan Kukic Neregistrovan korisnik
Dozvolite da izrazim sumnju u ovakve,cini mi se neproverene informacije.
Da se telefon,i to ne bilo koji nego telefon sa mozda najotpornijim displejom stavise na trzistu,sam od sebe izgrebe u dzepu u kome nema nista osum njega samog,mislim da prevazilazi osnove logike i zdravog razuma,ali ne i izgleda prljave kampanje od konkurencije.

Intel prestaje sa proizvodnjom Kaby Lake desktop procesora

Google Pixel 4 stiže u još nekim varijantama boja zanimljivog naziva

10104
10105
10106
10107
10108
10109