Greška

Došlo je do greške.

Sve što znamo o Google Pixel 3 telefonima

12.04.2018 13:41 | 3 Mobile
Sve što znamo o Google Pixel 3 telefonima


Pixel 2 i Pixel 2 XL telefoni su na tržištu već šest meseci, tako da je savršeno vreme da počnu da se pojavljuju informacije o onome što Google planira za 2018. godinu - Pixel 3 i Pixel 3 XL modelima, a možda čak i više uređaja.

Sa objavom novih Google Home zvučnika i novim Pixelbookom, koji je lansiran zajedno sa Pixel 2 i Pixel 2 XL telefonima, Google ubrzava svoje napore na polju hardvera i praktično primenjuje Apple-ov pristup razvoju hardvera i softvera u budućnosti.

Sve ukazuje na još veći broj premijum telefona kompanije Google za ovu godinu. Iako smo još uvek u ranim fazama, već počinju da se pojavljuju informacije o onome što nas očekuje. Evo svih zanimljivosti i glasina koje su se o dolazećim Pixel 3 telefonima, pojavile u prethodnom periodu.

Šta možemo očekivati od Pixel 3 linije? Čak i u ovim ranim fazama kruže glasine iz proverenih izvora, da ove godine nećemo imati samo dva, već tri Pixel telefona, kako je istakao Droid Life. Ovi uređaji imaju kodna imena Crosshatch, Albacore i Blueline. U međuvremenu, jedan od ovih modela je izbačen, pa smo izgleda ostali ponovo na dva Pixel telefona za 2018. godinu, ali ostaje da se vidi krajnji ishod.

Od kompanije Google smo 9. Aprila dobili zvaničnu potvrdu o postojanju Pixela 3. Ime telefona se pominje u objavi na Google Android izvornim stranicama. Ovo je jasan pokazatelj da je telefon u pripremi.

U ovom trenutku nema puno detalja kada su specifikacije u pitanju, ali možemo diskutovati o tome šta je nedostajalo Pixel 2 liniji, što bi Pixel 3 mogao implementirati. Bežično punjenje je očigledna karakteristika, tako da se veruje da će ovo biti implementirano u Pixel 3 liniju.


Očekuje se uobičajena nadogradnja specifikacija, tako da će novi uređaji biti brži od svojih prethodnika i naravno imaće novi Android P operativni sistem.

Što se tiče kamere, Google bi se konačno mogao odlučiti na dual-camera sistem na poleđini jednog od svojih Pixel 3 modela. Takođe, od Google-a se uvek očekuje fokus na softver i AI funkcije kada su kamere u pitanju.

Industrijski trend je da se okviri oko ekrana sve više uklanjaju, a novi Pixel modeli bi mogli implementirati i ovu opciju.

Prvi Pixel telefoni su se pojavili 4. oktobra 2016. godine, potom su Pixel 2 uređaji najavljeni 4. oktobra 2017. Ukoliko pratimo šablon, sva je prilika da će 4. oktobar 2018. godine biti magični datum za predstavljanje Pixel 3 linije. Ukoliko se objava i ne desi baš ovog datuma, predstavljanje tokom oktobra je gotovo sigurno.

Cene prošlogodišnjih Pixel 2 modela počinju od 649 dolara za manji model i 849 dolara za veći Pixel 2 XL telefon, a izgleda da će Google koristiti isti sistem i za ovogodišnje modele. Ukoliko se pojave tri telefona, cene će verovatno biti malo modifikovane, ali se ne veruje da će preći 1000 dolara poput drugih premijum telefona.

Bez sumnje, tokom narednih meseci nas sigurno očekuje još više informacija, a sigurno je da će Google morati da nastavi da poboljšava svoju Pixel liniju kako bi ostao konkurentan sa glavnim igračima na tržištu - kompanijama Samsung, Apple i Huawei.

Izvor: T3

Proday Član postova: 15027
Da, vi koji dilujete, super pare uzmete na njima
Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Kada će Microsoft prestati sa podrškom za određene verzije Windowsa i Office-a?

Microsoft u Srbiji bio domaćin organizatorima WeAreDevelopers konferencije

10104
10105
10106
10107
10108
10109