Greška

Došlo je do greške.

Sve što bi trebalo da znate kada igrate PUBG Mobile

26.03.2018 09:57 | 0 Games
Sve što bi trebalo da znate kada igrate PUBG Mobile


Popularna PlayerUnknown's Battlegrounds igra je stigla na iOS i Android platforme, a gotovo u isto vreme pojavio se i Fortnite za iOS. Obe igre odlično konvertuju iskustvo sa PC-a i konzola na mobilne uređaje. Ukoliko ste zainteresovani za PUBG Mobile, evo nekoliko saveta koji će poboljšati vaše gejming iskustvo.

Free-to-play i novi loot sistem
PUBG Mobile je, za razliku od PC i konzolne verzije, besplatan od samog starta i uključuje novi način dobijanja kozmetičkih nagrada. BP se i dalje zarađuje od igranja mečeva/partija, a poeni se koriste za otvaranje loot crate-ova (sanduci sa plenom), ali se sada zarađuju i Vitality i EXP poeni.

Na različitim segmentima otključavaju se besplatni loot crate-ovi. EXP se zarađuje na isti način i otključava trajne karakteristike, poput posebnih avatara i dovodi do povećanju nivoa naloga. PUBG Mobile trenutno nema nikakav oblik monetizacije, tako da se BP ne može kupiti stvarnim novcem, ali to bi trebalo da se promeni u bliskoj budućnosti.

Postoji i sezonski sistem rangiranja, sa sedam nivoa skilova i jedinstvenim kozmetičkim nagradama za ostvarivanje napretka prje nego što se sezona završi. Sezone traju oko dva meseca.

Prilagodljive kontrole
Touch-screen kontrole rade iznenađujuće dobro za ovako kompleksnu igru kao što je PUBG. Koristeći podrazumevanu konfiguraciju, pomerate se pomoću virtuelnog kontrolera, koristeći drugi palac na desnoj polovini ekrana za kontrolu nišanjenja.

Moguće je potpuno prilagoditi izgled virtuelnih tastera tako što ćete im menjati veličinu i transparentnost. Čak možete i sačuvati više podešavanja rasporeda kontrola.

pubg2_4.jpg

Korišćenje auto-pickupa
Ovo je veoma lepa ideja koju bi PUBG Corp. mogao da razmotri i implementira u sve verzije igre. Auto-pick-up za mobilnu verziju pametno sakuplja oružje, municiju, dodatke i predmete za lečenje, kako prelazite preko njih. Pokupiće municiju samo za oružje koje koristite i automatski će opremiti dodatke.

Vizuelne povratne informacije
Da bi se nadoknadila činjenica da većina igrača ne nosi slušalice, PUBG Mobile daje mnogo više vizuelnih informacija, koje bi se na PC i konzolnim verzijama igre prenosile putem zvuka. Mini mapa će takođe prikazati ikonu metka u generalnoj oblasti gde su drugi igrači koji pucaju, što će olakšati pronalaženje igrača. I dalje morate paziti na zvuk koraka, tako da će vam svakako biti potreban dobar par slušalica.

Postojanje AI botova
PUBG Mobile koristi botove za nove igrače, u zavisnosti od njihovog EXP nivoa i polako će popunjavati meč sa 100 osoba stvarnim igračima kako se napreduje kroz nivoe. Tačni detalji o tome koliko botova igra koristi trenutno nisu poznati.

Izvor: TomsGuide

Komentari

0 Dodaj komentar

Poređenje kamera: Samsung Galaxy S9+ vs iPhone X vs Galaxy S8 vs Google Pixel 2 XL

Face ID za Android telefone neće biti isti kao onaj za iPhone X

10404
10405
10406
10407
10408
10409