Greška

Došlo je do greške.

Sve što znamo o LG G7 zameni, kodnog imena Judy

22.02.2018 14:32 | 0 Mobile
Sve što znamo o LG G7 zameni, kodnog imena Judy


Ova godina bi mogla doneti velike promene za LG, nakon godina loših rezultata u mobilnoj diviziji. LG planira neke bitne izmene kako bi se bolje takmičio na smartfon tržištu. Ovo počinje sa revizijom G serije telefona.

Glasine sugerišu da je LG odložio G7, koji je trebalo da bude predstavljen tokom MWC 2018 konferencije, a CEO kompanije je telefon poslao na redizajn. Zahvaljujući @evleaksu, sada znamo mnogo više o dolazećem premijum telefonu, kodnog imena "Judy".

LG Judy će, prema navodima, koristiti MLCD+ panel, sa osvetljenjem od 800 nita, uz 35% manju potrošnju nego standardni IPS LCD paneli. Manja potrošnja je postignuta zahvaljujući dodatku belih podpiksela (pored crvenih, zelenih i plavih), što smanjuje potrebu uključivanje RGB piksela za kreiranje belih. Veličina ekrana će biti povećana sa 5.7 inča (koliko je imao LG G6, na fotografiji) na punih šest inča.

Prošle godine, LG nije bio u prilici da u LG G6 implementira najnoviji Qualcommov čipset, jer je Samsung imao ekskluzivna prva objave telefona sa prvim zalihama ovih čipova. Ove godine situacija će biti drugačija i LG Judy će imati najnoviji Snapdragon 845 čipset.

LG će bez sumnje implementirati i machine learning funkcije na novi telefon, verovatno sa poboljšanim opcijama fotografisanja (Vision AI) i jedinstvenim glasovnim komandama za dodatno poboljšavanje Google Assistanta (Voice AI).

Dodatne specifikacije Judy telefona uključuju 4GB RAM-a, 64GB skladišnog prostora, sistem sa dve kamere na poleđini sa f/1.6 otvorima blende. Stereo zvučnici takođe stižu na novi telefon, a tu je i IP68 sertifikat i opcija bežičnog punjenja.

Kada je datum objave u pitanju, LG će morati da za novi brend izabere mesec koji nije prepunjen objavama rivalskih uređaja. Sugeriše se da bi ovo mogao biti jun, a potencijalno bi LG Judy mogao na tržište stići tokom leta.

Izvor: Gadgethacks

Komentari

0 Dodaj komentar

Glič zamalo omogućio besplatnu 'kupovinu' 20 biliona vrednih Bitcoina

Asus objavio GTX 1050 i 1050 Ti Cerberus GPU modele

10104
10105
10106
10107
10108
10109