Greška

Došlo je do greške.

Sve nezvanične informacije za novi Sony Xperia 1 IV na jednom mestu

19.04.2022 14:07 | 0 Mobile
Sve nezvanične informacije za novi Sony Xperia 1 IV na jednom mestu

 

Niko ne kaže da kompanija Sony ne ume da napravi kvalitetan telefon, setimo se samo starijih flagship uređaja iz njihove Xperia serije, poput Sony Xperia Z5, koji je stvarno bio veoma dobar, ali i inovativan mobilni uređaj za svoje vreme. Uz to, imao je i dizajn koji se bio veoma elegantan i dobro prihvaćen za to vreme.

Ali, jednostavno kompaniji Sony ne ide dobro na tržištu mobilnih telefona, a biće veoma interesantno videti da li će situacija ostati ista i sa dolazećim flasghip uređajem Sony Xperia 1 IV. Iako nije zvanično potvrđen naziv ovog uređaja, u nedostatku zvaničnog imena nastavićemo da ga tako oslovljavamo dok iznosimo i veliki broj nezvaničnih informacija koje nam govora dosta o tome šta se od ovog uređaja može očekivati.

Za početak, očekuje se da će ovaj mobilni uređaj podržavati brzo punjenje od 30W koje je podržano još od vremena Sony Xperia 1 III generacije mobilnih telefona. U vreme kada sve više i više telefona ima sposobnosti za brzo punjenje od preko 100W, ovo se čini kao nedovoljno brzo da bi impresioniralo publiku.

Pored toga, iako još uvek nije poznato koliki će biti kapacitet baterije ovih mobilnih telefona, očekuje se da bi to trebalo da bude kapacitet od 5.000mAh, što će doprineti i dužem korišćenju telefona na jednom punjenju. Očekuje se pomak, ali ako se po jutru dan poznaje, možda ovaj novi flagship neće doneti toliki napredak u odnosu na prošlogodišnji model.

 

Pogledajte još: Apple headset za mešovitu realnost biće odložen do početka 2023.Uz to, očekuje se i LTPO displej najverovatnije nepromenjenog raspona ekrana koji je kod kompanije Sony sada već postao standard u svim novim mobilnim uređajima. Znači, uzani i duguljasti ekrani koji olakšavaju listanje društvenih mreža.

Dalje, na sajtu jedne kineske prodavnice, TVCMall, pojavile su se i prve silikonske maske koje su navodno za ovaj uređaj, i prema njihovom dizajnu očekuje se produženi kamera modul koji će biti pozicioniran u gornjem levom uglu poleđine ovog uređaja, a koji bi trebalo da donese tri senzora. Za sada, nije poznato koje će senzore kamere ovaj telefon imati, javlja NotebookCheck.

Za kraj smo ostavili cenu, a najviše zbog toga kako ne biste prestali da čitate iste sekunde. Naime, kruže glasine da će cena ovih mobilnih telefona biti između 1.400 i 1.600 dolara u zavisnosti od regije u kojoj se budu prodavali. I mi smo ostali bez teksta.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Problemi za Samsung sa čipovima sledeće generacije

Radi se na novim Crazy Taxi i Jet Set Radio igrama

10104
10105
10106
10107
10108
10109