Greška

Došlo je do greške.

Svaka generacija Pixel telefona imala je neku manu, pa ni Pixel 6 nije izuzetak

29.10.2021 17:48 | 0 Mobile
Svaka generacija Pixel telefona imala je neku manu, pa ni Pixel 6 nije izuzetak

 

Na Pixel 6 i Pixel 6 Pro pojavili su se prvi problemi, uključujući treperenje ekrana i neočekivani efekat zelene nijanse, prijavljuju neki od prvih korisnika. Problemi su primećeni samo dan nakon što je serija Pixel 6 puštena u prodaju u SAD. Oba nova Google Pixel telefona dolaze sa vlasničkim Tensor SoC-om kompanije Google i rade na Androidu 12. Pixel 6 i Pixel 6 Pro takođe imaju poboljšanja kamere sa veštačkom inteligencijom (AI).

Više korisnika je na Redditu prijavilo problem treperenja koji se pojavljuje kada se pritisne dugme za napajanje na Pixel 6 Pro. Problem je takođe primetila i redakcija Android policije i postojao je na jednoj od njenih probnih uređaja. Međutim, nejasno je da li je problem dostupan i na običnom modelu Pixel 6 jer se većina pritužbi korisnika odnosi na Pixel 6 Pro.

 

Ako ste propustili: Google je objavio Android 12 za Pixel 3 i novije uređaje

Jedan od pogođenih korisnika napravio je kratak video da ponovi problem. Neki korisnici veruju da bi treperenje moglo biti posledica statičkog naboja koji bi telefon otpustio pritiskom na dugme za napajanje.

Pored problema sa treperenjem, neki korisnici Pixel 6 i Pixel 6 Pro su iskusili efekat zelene nijanse koji se iznenada pojavljuje na ekranu.

Drugi korisnik na Tviteru je prijavio da je primetio dizajn sa dve rupe na Pixel 6 Pro zbog neke greške. Korisnik je na ovof društvenoj mreži postavio video koji prikazuje sekundarni izrez, što bi moglo biti zbog nekih mrtvih piksela na ekranu.

Kroz sve prijavljene žalbe, nejasno je da li su problemi nastali zbog grešaka u softveru ili zbog nekih hardverskih problema.

Pixel 6 i Pixel 6 Pro predstavljeni su prošle nedelje. Oba nova telefona dolaze sa prilagođenim Tensor SoC-om. Telefoni takođe dolaze u novom dizajnu koji ima IP68 sertifikat za otpornost na prašinu i vodu.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Apple izveštava o povećanju prodaje iPhone-a od 47% u četvrtom fiskalnom kvartalu

Apple Watch 7 konačno u Srbiji

10104
10105
10106
10107
10108
10109