Greška

Došlo je do greške.

Sva četiri iPhone 13 modela bi se u prodaji mogla naći od 17. septembra

25.08.2021 20:05 | 0 Mobile
Sva četiri iPhone 13 modela bi se u prodaji mogla naći od 17. septembra


Prošle godine, Apple je u prodaju prvo pustio iPhone 12 i 12 Pro modele (pretprodaja je počela sredinom oktobra), nakon čega su usledili iPhone 12 mini i 12 Pro Max (početkom novembra). Ove godine, kompanija iz Kupertina bi mogla u prodaju istovremeno pustiti sva četiri iPhone 13 modela, zasnovano na informacijama iz Kine.

Sajt IT Home je objavio screenshotove iz ecommerce applikacije, koja pokazuje da će se sva četiri iPhone 13 modela u prodaji naći od 17. septembra. Ovo se odnosi na Kinu, koja bi trebalo da bude u prvom talasu zemalja kada je prodaja u pitanju.

Nove Apple AirPods 3 TWS slušalice će stići nekoliko nedelja kasnije i u prodaji će se naći od 30. septembra. Naravno, pre pomenutih datuma prodaje se očekuje i kraći period pretprodaje.

 

Pogledajte još: Apple je testirao i odbio senzor otiska prsta u ekranu za iPhoneIako bi pomenute informacije mogle biti netačne, većina analitičara sugeriše da Apple planira da svoju iPhone 13 liniju telefona predstavi tokom septembra. Takođe, očekuje se da će se novi modeli prodavati bolje od onih iz prošlogodišnj generacije, a Bloomberg predviđa da Apple želi da ima 20% telefona više na lansiranju.

Prošlogodišnja situacija sa pandemijom koronavirusa je dovela do brojnih odlaganja isporuka, što je poremetilo planove kompanije. U međuvremenu, Apple i njegovi partneri su naučili kako da se nose sa siutuacijom i ove godine se očekuje uobičajeni septembarski plan objave iPhone linije.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Fotografija uživo EVGA X570 DARK matične ploče

Samsung Galaxy S21 FE 5G izlistan na GPC sa 6GB RAM-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109