Greška

Došlo je do greške.

Surface Go 2 specifikacije bi mogle razočarati mnoge fanove

23.03.2020 15:35 | 0 Mobile
Surface Go 2 specifikacije bi mogle razočarati mnoge fanove


Surface Go laptopovi nikada nisu kreirani da budu moćni, a dizajnirani su kako bi bili prenosivi i ponudili brz pristup Windowsu za korisnike u pokretu. Laptopovi su uvek promovisani kao "svakodnevni računari" i kao prateći uređaji uz stacionarni desktop PC. Međutim, i pored toga Surface Go modeli su ostvarili solidan uspeh i fanovi su se nadali nasledniku.

Sudeći po nedavno procurelim informacijama, naredni Surface Go neće imati veću nadogradnju. Surface Go 2 će, prema navodima, imati konfiguraciju sa Intel Core m3-8100Y procesorom (trenutno najnoviji i poslednji čipset u Core m3 seriji). U pitanju je nadogradnja u odnosu na Pentium Gold 4415Y čip sa prvog Surface G modela, ali ne toliko velika.

 

Pogledajte još: Microsoft Surface Duo bi mogao stići već tokom leta


Malo je izmena i na ostalim poljima. Postojaće 256GB SSD opcija, dok RAM ostaje u granicama od 8GB. Drugi detalji nisu poznati, ali ukoliko se pogleda skromniji čipset ne ostaje nada da će ostatak karakteristika doživeti neku veću nadogradnju.

Jasno je da Microsoft želi da zadrži jasnu razliku između svojih Surface Go i Surface Pro modela, ali s obzirom na to koliko je Pro verzija sada napredna, jaz između dve linije će se dodatno proširiti.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Procurele moguće cene Redmi K30 Pro telefona

Najjači iPhone 2020 model će dobiti veći senzor kamere

10104
10105
10106
10107
10108
10109