Super Talent donosi izuzetno tanke mSATA SSD

Super Talent je spremio novu seriju solid state diskova, a oslanja se na specifikacije i cenu ovih modela kada je buduća prodaja u pitanju.

Super Talent je spremio novu seriju solid state diskova, a oslanja se na specifikacije i cenu ovih modela kada je buduća prodaja u pitanju. Iako cena nije poznata, novi mini SJ1 Super Talent mSATA SSD-ovi bi trebalo da budu prilično jeftini. Ovo je zbog toga što bi kapacitet i brzina prenosa podataka kod ovih diskova trebalo da bude mala, bar kada se radi o SSD standardima. Kada su specifikacije u pitanju, Super talent donosi SSD-ove kapaciteta od 8GB do 16GB, uz brzine čitanja/upisa podataka od 300 MB/s i 100 MB/s. Ostatak linije se sastoji od 16GB do 128GB jedinica, sa brzinama od 160 MB/s za čitanje i 100 MB/s za upis podataka. Super Talent ove SSD-ove najverovatnije neće nuditi u maloprodaji, već kao deo ponude za laptopove i tablete.Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi