Greška

Došlo je do greške.

Suosnivač OnePlus-a navodno napustio kompaniju nakon sedam godina

13.10.2020 11:57 | 0 Biznis IT
Suosnivač OnePlus-a navodno napustio kompaniju nakon sedam godina


Carl Pei je verovatno najpoznatiji po tome što je suosnivač kompanije OnePlus. Pei i Pete Lau su 2013. godine osnovali popularnu kompaniju, a potom je u aprilu 2014. godine u prodaju pušten OnePlus One telefon, koji je poremetio stanje na tržištu sa svojim premijum specifikacijama po ceni koja je bila gotovo duplo niža od tadašnjih najjačih modela.

Od tada, OnePlus je redovno na godišnjem nivou objavljivao premijum telefone, sa ponekim specijalnim modelom između tih objava (poslednji među njima je OnePlus Nord). Sada je objavljeno da je Carl Pei napustio kompaniju, gotovo sedam godina nakon njenog osnivanja.

Citirajući izvore bliske ovoj temi, nekoliko publikacija i medija je nezavisno potvrdilo da je Pei napustio OnePlus pre nekoliko nedelja. Iako Twitter i LinkedIn nalozi i dalje povezuju Peija sa kompanijom OnePlus, zvaničnik se više ne pojavljuje u kompanijinim listama u okviru organizacije.

 

Pogledajte još: OnePlus 8T dizajn potvrđen preko zvaničnog tizera (video)


Za sada nije poznat razlog zbog kojeg je Pei napustio kompaniju, mada neki izvori pominju da će se posvetiti nezavisnom radu i aktivnostima, ali bez konkretnih detalja o tome šta će to uključivati.

OnePlus po rasporedu sutra ima planirano predstavljanje OnePlus 8T telefona, a ostaje da se vidi kako će ove promene u organizacionoj strukturi kompanije uticati na OnePlus u budućnosti.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Srednji segment tržišta je bogatiji za tri telefona iz Realme Q2 serije

Novi Huawei Nova 7 SE model se očekuje 16. oktobra

10604
10605
10606
10607
10608
10609