Greška

Došlo je do greške.

Stižu Poco Watch i Poco Buds Pro Genshin Impact Edition

25.04.2022 10:47 | 0 Mobile
Stižu Poco Watch i Poco Buds Pro Genshin Impact Edition

 

Kompanija Poco ne prestaje da iznenađuje, pa iako su sve oči uprte u njihov Poco F4 GT model koji bi trebalo da bude ozvaničen za samo jedan dan, sada su se pojavili novi navodi o dodatnim uređajima koje ova kompanija planira da predstavi korisnicima.

Dakle, neće to biti samo dugoočekivani “flagship killer” mobilni telefon, već i novi pametni sat Poco Watch, kao i nove bežične slušalice, ovaj put Poco Buds Pro Genshin Impact Edition, u bojama veoma popularne MMO video igre.

Za početak da se pozabavimo upravo ovim bežičnim slušalicama iz kuhinje kompanije čijim se mobilnim telefonima uvek radujemo, a to su Poco Buds Pro Genshin Impact Edition. Prva stvar koja upada u oko svakako jesu veoma živa i vesela crvena boja, koja podseća na boju cigle, i zlatasta unutrašnjost sa takođe zlatastom detelinom sa četiri lista, koja je jedan od zaštitnih znakova ove popularne MMO video igre.

 

pocowatchtrio.jpg Pored toga, ove bežične slušalice imaju “in-ear” dizajn, dakle cele staju u ušnu školjku bez dela koji se prostire iz školjke na dole, kao i USB-C ulaz za punjenje koji se nalazi na donjem delu njihovog kućišta. Pored toga, prema navodima portala GSM Arena, tu je i LED lampica za indikaciju punjenja.

Prema, za sada još uvek, nezvaničnim izvorima, ove bežične slušalice trebalo bi da imaju IPX4 sertifikati otpornosti na vodu, kao i aktivnu redukciju buke koja bi trebalo da umanju spoljnu buku za 35dB. Pored toga, očekuje se i transparentni mod koji bi koristio mikrofone prisutne u ovim slušalicama da propusti spoljne zvukove i omogući korisniku da bolje čuje sopstveno okruženje.

 

 genshinimpactbuds.jpgUz to, ove slušalice imaju i Bluetooth 5.2 sposobnost za povezivanje, a trebalo bi da korisnicima obezbede i 28 sati slušanja muzike uz jedno punjenje kućišta. U ovom trenutku još uvek nema podataka o tome koliko sati rada će biti podržano samo jednim punjenjem samih bežičnih slušalica.

Što se tiče drugog uređaja koji će se najverovatnije pojaviti uporedo sa Poco F4 GT i Poco Buds Pro Genshin Impact Edition, za sada nema nikakvih konkretnih informacija osim izgleda i specifikacija o AMOLED ekranu, koji bi trebalo da ima prečnik od 1.6” i rezoluciju od 360x320 piksela. Pored toga, poznato je da bi mogao da podrži sposobnost za praćenje rada srca i nivoa kiseonika u krvi. Pa, da sečekamo još jedan dan.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Instagram opet krade fore sa TikToka, stižu Templates

Smena generacija – Ryzen 7000 i AM5 platforma samo za DDR5 uz EXPO

10104
10105
10106
10107
10108
10109