Greška

Došlo je do greške.

Stižu gejming noviteti iz kompanije NZXT

16.03.2022 09:10 | 0 Hardver
Stižu gejming noviteti iz kompanije NZXT

 

Kompanija NZXT objavila je kako će zakoračiti na tržište proizvodnje igračkih periferija, prvenstveno tastatura i miševa. Naime, predstavljena su dva proizvoda – NZXT Function modularna mehanička tastatura, kao i NZXT Lift miš male težine sa univerzalinim dizajnom pogodnim i za levoruke i za desnoruke korisnike.

Takođe, ovaj proizvođač objavio je da će oplemeniti funkcionalost svog NZXT BLD softvera za sklapanje custom računara kako bi korisnicima omogućili detaljnija podešavanja i prilagođavanja sopstvenim potrebama i željenom stilu.

NZXT Function je niskoprofilna tastatura napravljena od aluminijuma i dizajnirana tako da korisnicima omogući da je prilagode sopstvenim navikama i željama. Ova tastatura to postiže tako što dolazi sa lako izmenjivim, tj. hot swappable mehaničkim svičevima kompatibilnim sa MX rešenjima, USB-C kablom za povezivanje koji se može odvojiti od tastature, kao i standardnim rasporedom tastera. Korisnici mogu odabrati sledeće svičeve za ovu tastaturu – Gateron Red, Gateron Blue, Gateron Brown, Gateron Silent Black Ink V2 60g (linearni tasteri), kao i Gateron Aliaz Silent 60g (taktilni tasteri).

 

TastaturaFunctionNZXTfull.jpgSve ovo omogućava korisnicima da ovu tastaturu u potpunosti prilagode svojim potrebama. Od ostalih karakteristika ove tastature tu su i četiri predefinisana CAM profila, kao i sposobnost ove tastature da prihvati različite vrste custom kapica za tastere.

Sa druge strane imamo i NZXT Lift miš koji može da se pohvali minimalističkim dizajnom. Ovaj miš predviđen je za gejmere i dolazi sa PixArt 3389 optičkim senzorom visoke kategorije koji ima rezoluciju od 16.000DPI i omogućava preciznost u brzim igrama, kao i Omron tasterima koji pružaju odličan odziv i brzinu, kao i 20 miliona klikova tokom svog životnog veka. Takođe, ovaj miš ima ergonomski dizajn za koji proizvođač kaže da doprinosi manjem zamoru ruke prilikom produženih igračkih sesija. Na kraju, tu je i pleteni kabl koji obećava izdržljivost.

 

TastaturaFunctionNZXTfullbocno.jpgI Function tastatura i Lift miš imaju RGB osvetljenje koje se može podešavati putem NZXT CAM programa. Na kraju, NZXT je takođe korisnicima ponudio podlogu za miša i tastaturu u tri različite veličine i boje namenjenu svim onim gejmerima koji žele da do tančina podese sve svoje periferije i dodatke.

Što se tiče kozmetičkih rešenja, Function tastatura dolazi u tri varijante – crnoj, beloj, i “Gunmetal” sivoj, sa crnim ili sivim standardnim kapicama i mogućnosti da se odaberu žute, ljubičaste, place, crvene, i svetloplave kapice za WSAD i ostale bitne tastere. Kabl koji dolazi uz ovu tastaturu može biti u žutoj, ljubičastoj, plavoj, crvenoj, i svetloplavoj boji.
Lift miš dolazi u dve osnovne varijante – beloj i crnoj, dok korisnici mogu naglasiti određene delove ovog uređaja odabirom žute, ljubičaste, place, crvene, ili svetloplave boje. Na kraju, podloge za miša su bele, crne, i sive.

 

Liftmiutocrni.jpgA koliko sve ovo košta? Function tastatura pune veličine prodaje se po ceni od 149.99€, u varijanti bez numpad dodatka po ceni od 129.99€, a u mini najmanjoj varijanti bez odmorišta za ruku, num pad-a, i funkcijskih tastera po ceni od 119.99€.

Što se tiče Lift miša, njegova cena je 59.99€, dok se dodatni kabolovi u različitim bojama mogu kupiti po ceni od 9.99€. Podloge za miša počinju od 19.99€ za standardnu veličinu, dok je za srednju veličinu potrebno izdvojiti 24.99€, a za najveću podlogu 29.99€.

 

liftmiodozdo.jpg

 

Ne sumnjamo da će ovi proizvodi naći svoje kupce i među ljubiteljima brenda NZXT, kao i među gejmerima koji uvek traže najbolje i najnovije periferije.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Xiaomi unapređuje iskustvo nosivih uređaja sa potpuno novom Xiaomi Watch S1 serijom i Xiaomi Buds 3T Pro slušalicama

Otkriven dizajn za Oppo F21 Pro

10203
10205
10206
10207
10208
10209