Greška

Došlo je do greške.

Stižu AOC AGON G2 monitori sa osvežavanjem od 165Hz

28.03.2022 12:50 | 0 Multimedija
Stižu AOC AGON G2 monitori sa osvežavanjem od 165Hz

 

Kako je kompanija AOC najavila, AGON G2 linija najmoćnijih monitora će uskoro dobiti nove modele sa instant IPS panelima. Prema navodima ove kompanije, stižu čak četiri nova modela koja će biti isporučena sa postoljima koji omogućavaju podešavanje visine panela. Međutim, ono što je još bitnije jeste da će novi modeli doneti brzinu osvežavanja ekrana od 165Hz. Ovi novi monitori su pod oznakama 24G2SPU, 27G2SPU, 24G2SPAE, kao i 27G2SPAE.

Da se podsetimo, AGON linija monitora korisnicima omogućava širok asortiman modela koji odgovaraju svim tipovima gejmera. Oni kojima nisu potrebne najbolje performanse zadovoljiće se ravnim IPS ekranima ili zaobljenim VA panelima iz G2 serije, dok će oni zahtevniji poželeti zakrivljene modele iz G3 serije. Međutim, sa dodatkom četiri modela sa osvežavanjem od 165Hz, i G2 serija postaje znatno primamljivija i onima koji zahtevaju maksimalne performanse od svojih monitora.

Tokom marta, modeli 24G2SPU i 27G2SPU zameniće trenutne modele 24G2U i 27G2U. Uz to, ovi novi modeli će sa sobom doneti i ergonomska postolja koja omogućavaju fino podešavanje visine, nagiba, i orijentacije kako bi se igračima omogućilo da apsolutno podese svoju željenu konfiguraciju monitora na najbolji mogući način.A ta konfiguracija može se sastojati od čak sedam ekrana.

 

table_uk21.pngModeli 24G2SPU i 27G2SPU imaju i USB hub sa 4 porta, što dozvoljava korisnicima da povežu miš i tastaturu direktno na monitor, smanjujući nered na stolu. Uz to, oba ova monitora imaju zvučnike jačine 2W.

Zu je i FullHD rezolucija, što je sasvim dovoljno čač i za veću dijagonalu, a i dobra srednja vrednost za igrače koji žele da ostvare visoki nivo FPS-a koji ovi monitori mogu da prikažu. Na kraju, sve ovo je omogućeno uz odsustvo ghosting-a i artefakata prilikom svakodnevnog korišćenja, piše WCCFTech.

Što se tiče modela 24G2SPAE i 27G2SPAE, oni ne poseduju USB hub, kao ni postolje koje omogućava fino podešavanje pozicije ekrana. Međutim, oni takođe imaju visok nivo osvežavanja ekrana, kao i podršku za upotrebu u konfiguracijama do 3 monitora, čineći ih odličnim izborom za manje zahtevne korisnike. Čini se da će ovde svako uspeti da pronađe model za sebe.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Android telefoni i sateliti = tačnija vremenska prognoza

Predstavljen Sony PlayStation VR2

10304
10305
10306
10307
10308
10309