Greška

Došlo je do greške.

Stiže Tesla Smartphone 3.4 sa Android Go sistemom

31.08.2018 16:29 | 0 Mobile
Stiže Tesla Smartphone 3.4 sa Android Go sistemom


Saopštenje za javnost

Prateći svetske trendove u industriji mobilnih telefona, domaća kompanija Comtrade predstavila je svoj prvi pametni telefon kojeg pokreće Android Oreo Go Edition operativni sistem – Tesla Smartphone 3.4. Ovaj telefon vam ostavlja i do 2 puta više prostora za slike, video klipove i aplikacije, efikasnije pretražuje web od uređaja iz iste cenovne klase, olakšava deljenje sadržaja, racionalno troši bateriju, optimalno koristi radnu memoriju i štedi pri razmeni mobilnih podataka, uz prijateljske Go apikacije, dual kameru, udobnu proporciju i veliki ekran od 5,5 inča.

Android Oreo Go Edition
Android Oreo Go Edition je prilagođena i pažljivo optimizovana verzija operativnog sistema Android 8.1 Oreo. Ova verzija ne zahteva skupocenu elektroniku kako bi korisniku pružila najbolje iskustvo.
Pored optimizacija koje doprinose smanjenom angažovanju ključnih elektronskih komponenti kao što su procesor i radna memorija, Android Oreo Go Edition donosi i tehnologije koje efikasnije upravljaju potrošnjom energije i redukuju prenos podataka kroz mobilnu mrežu.

Ono po čemu ćete Tesla Smartphone 3.4 prepoznati već nakon prvog uključivanja je potpuno čist Android operativni sistem, bez suvišnih preinstaliranih aplikacija. Na ovaj način je pojednostavljeno korišćenje samog uređaja i smanjeno opterećenje raspoloživih resursa, a korisniku ostavljena beskrajna mogućnost prilagođavanja telefona ličnim navikama i potrebama.

Go aplikacije
U želji da dodatno unapredi korisničko iskustvo, kompanija Google je Android Go koncept prenela i na prateće aplikacije, čineći ih tako manje zahtevnim i lakšim za izvršavanje. Shodno tome, uz Android Oreo Go Edition dolazi i YouTube Go, aplikacija koja značajno smanjuje prenos podataka kroz mobilnu mrežu i korisniku omogućava da bira kvalitet reprodukcije video sadržaja. Drugim rečima, megabajti iz vašeg tarifnog paketa će se primetno sporije trošiti, što znači manje čekanja, a više zabave.

tesla2_25.jpg

Dual kamera
Tesla Smartphone 3.4 opremljen je dvostrukom zadnjom kamerom, u konfiguraciji 5 + 0.3 Mpix. Sekundarna kamera na poleđini uređaja olakšava kreiranje fotografija uz pomoć takozvanog bokeh efekta koji zamućuje pozadinu, a ističe izabranu primarnu scenu. O selfi fotografijama brine se prednja kamera od 5 Mpix koja dolazi sa još jednom novinom – blicem.

Ekran savršenih proporcija
Sa proporcijom od 18:9, Tesla Smartphone 3.4 udobno leži u ruci, a zahvaljujući užim marginama, dolazi sa velikim ekranom od 5,5 inča. Takođe, komfornom korišćenju doprinose i zaobljene, ergonomične ivice ekrana.

Podrška za dve SIM kartice
Uz Tesla Smartphone 3.4 nećete morati da koristite dodatni telefon kako biste istovremeno bili dostupni na oba telefonska broja. Podrška za dve SIM kartice i brze 4G LTE mobilne mreže će vam značajno olakšati svakodnevicu. Dodatni benefit koji ćete imati od ležišta za sekundarnu SIM karticu je i njegova hibridna funkcija koja vam omogućava da internu memoriju proširite memorijskom karticom.

DuraSpeed - poboljšajte performanse jednim pritiskom na dugme
Mnoge aplikacije ostaju aktivne čak i kada ih više ne koristimo, što dovodi do bespotrebnog zauzimanja resursa telefona i opadanja njegovih radnih performansi. Zbog toga se pri vrhu desne bočne stranice Tesla Smartphone-a 3.4 nalazi DuraSpeed dugme čijim pritiskom trenutno oslobađate radnu memoriju i procesor svih aktivnih aplikacija, umesto da ih zatvarate jednu po jednu. Zahvaljujući DuraSpeed tasteru, Tesla Smartphone 3.4 će uvek biti u savršenoj radnoj formi i spreman da pruži svoj maksimum.

Isprobajte ga u maloprodajnim objektima Tesla poslovnih partnera, a detaljnu specifikaciju možete da pogledate na web sajtu: www.tesla.info.

Izvor: Tesla

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Motorola One je pristupačan Android One telefon

Unboxing Honor Play smartfona direktno iz Berlina (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109