Greška

Došlo je do greške.

Stiže i Samsung Galaxy S5 Google Play Edition

17.05.2014 18:53 | 16 Mobile
Stiže i Samsung Galaxy S5 Google Play Edition

Videli smo već da se uveliko sprema premium verzija Galaxy S5 smartfona koja je poznata kao Galaxy S5 Prime, a nije dugo trebalo da se pojave informacije i o GPE verziji. Naime, Google Play Edition verzija Galaxy S5 smartfona se upravo pojavila u Bluetooth SIG bazi podataka, ali naravno nema informacija kada bi se mogla pojaviti i zvanično. Trenutno nema puno podataka o ovom modelu, mada je ovde manje-više sve poznato, ovo će biti Galaxy S5 model sa "čistim" Androidom.

Izvor: GSMArena

Član postova: 73
Ala je glup, ruzan i totalno retardiran ovaj novi sajt, pa jedno 20 puta losiji od starog...
Ako uskoro ne popravite login necu vise ni da otvaram benchmark.rs...
A i druge stvari su bzvz...i ubagovane...
ps. ako se iko pita zasto ovde komentar, ne znam ni ja..random...
The Stig Član postova: 5053
Oni i (pogotovo) policija mogu uvijek, ali zasto bi? Policija hoce, ako radis nesto nelegalno, a kod operatera "obicni" radnici nemaju pristup za tako nesto, a ovi na visim pozicijama ne vjerujem da bi se cimali. Tako da, ja se ne bih brinuo oko toga. Pogotovo jer su svi sistemi placanja sa https, a od komsija niko ne zna da se bas preko tvog wirelessa odvija placanje. Generalno, nije mi poznat neki slucaj kradje na takav nacin, bar kod nas, neka me neko ispravi ako grijesim.
turok Users postova: 3589
^brine se zbog ljudi koji rade kod provajdera usluge...
The Stig Član postova: 5053
Cek, valjda neko ko bi spijunirao treba da ima pristup mrezi? Kablom ne moze, a preko wifi-ja vrlo tesko, ako je npr WPA2-PSK u pitanju? Ili nesto propustam?
Red.Baron Član postova: 51
Dva besplatna programa koja ja koristim su Hotspot Shield i Cyber Ghost VPN.
Oba su u osnovnim verzijama besplatni, s tim da imaju određena ograničenja, a to su da prvi ima ugrađene reklame (što vrlo lako rešava Ad block plus), dok je kod drugog ograničen mesečni protok.
U besplatnim verzijama nemate mogućnost biranja zemlje iz koje će biti server, ali smatram da su za prosečne korisnike sasvim dovoljni i da nema potrebe za rasipanjem para

Luksuzni Vertu telefoni sada i uz high-end specifikacije

Pametni sat koji kombinuje mehaniku i transparentni ekran

10104
10105
10106
10107
10108
10109