Greška

Došlo je do greške.

Stiže neuništiva Nokia G100

10.05.2022 09:45 | 0 Mobile
Stiže neuništiva Nokia G100

 

Nekada davno, makar za tehnološke uslove, postojao je mobilni telefon imena Nokia 3310, i bio je to prvi uređaj ove kompanije koji je korisnicima pokazao šta stvarno znači imati kod sebe jedan pouzdan i kvalitetno napravljen telefon. Napravite mesta za Nokia G100.

Godinama nakon predstavljanja, pa i do dan danas, legenda traje, a Nokia 3310 je i dalje reper jednog izdržljivog, lepo dizajniranog, i funkcionalnog uređaja koji je korisnicima ponudio sve neophodne funkcionalnosti uz dodatnu sigurnost koju donosi njegov čvrst dizajn.

Tenk

Na žalost, slavni dani kompanije Nokia su došli i prošli (projekat Symbian nikada nije dovoljno evoluirao zajedno sa potrebama korisnika), ali ovaj brend je i dalje tu, a sada je tu i G100, uređaj koji obećava veoma čvrst dizajn koji će biti “izdržljiv poput tenka”, ili makar nekog drugog oklopnog vozila.

Ovaj mobilni telefon najavljen je tokom ovogodišnjeg CES sajma sa cenom koja bi trebalo biti ispod 150 američkih dolara. Sam dizajn ovog uređaja veoma je sličan onome što smo već videli od Nokia G21 telefona, dok bi hardverske specifikacije mogle biti drugačije.

Prema informacijama dostupnim na portalu Nokiamob, a iz videa koji je na društvenoj mreži YouTube objavio Techno Rabin, dobili smo i uvid u sve unutrašnje komponente ovog uređaja, i čini se da će on stvarno biti jak kao crna zemlja, ili bar kao aluminijum, od kojeg je napravljeno kućište. Kako izgleda njegovo rastavljanje možete videti na snimku ispod.

 


 

Ceo mobilni telefon je kompaktan, kvalitetno napravljen, interne komponente su “ušuškane”, i sve odaje utisak jedne kvalitetne i izdržljive sprave. Hardverske specifikacije još uvek ne znamo, ali ne očekujemo čuda imajući u vidu cenu. Mimo toga, drago nam je da Nokia nije zaboravila kako se pravi jedan strukturno kvalitetan uređaj.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Nakon 13 godina stigao je trejler za Avatar 2

Pojavila se cena za Meta Project Cambria VR headset

10104
10105
10106
10107
10108
10109