Greška

Došlo je do greške.

Stigli su prvi nezvanični detalji i za Motorola Moto G62 5G

28.04.2022 09:15 | 0 Mobile
Stigli su prvi nezvanični detalji i za Motorola Moto G62 5G

 

Čini nam se da ovo ne govorimo po prvi put na našem sajtu, ali kompanija Motorola ne staje i ne prestaje da razvija nove mobilne uređaje za što veći krug korisnika. Što je širi dijapazon proizvoda koji se nude publici, to je veća verovatnoća da će svaki korisnik naći pravi uređaj za sebe unutar game jednog proizvođača. Još ako su cene onakve na kakve nas je kompanija Motorola navikla, to stvarno može da bude pun pogodak.

Pre samo nekoliko dana, kompanija Motorola predstavila je svoj nove mobilne uređaje Moto G 5G, kao i Moto G Stylus 5G. Prašina se nije ni slegla nakon objavljivanja ova dva uređaja, a već se pojavljuju prvi navodi o novom mobilnom telefonu, ovoga puta o Motorola Moto G62 5G. I to pored juče objavljenog Motorola Edge 30, ili dolazećih uređaja poput Moto G82 5G ili Moto E32. Ako bismo se šalili rekli bismo skoro pa kao Xiaomi i Redmi. Skoro, ali ne baš.

Sada su se pojavile prve nezvanične informacije vezane za Motorola Moto G62 5G, jer je upravo ovaj mobilni uređaj najverovatnije osvanuo na sajtu FCC pod kodnim imenom XT2223-2. Prema navodima koji se nalaze na ovom sajtu, ovaj mobilni telefon će se simultano pojaviti na nekoliko različitih tržišta, poput Sjedinjenih Američkih Država, Evropske unije, Australije, Ujedinjenog Kraljevstva, Indije, Brazil, i mnogih drugih, prenosi MySmartPrice.

 

productfeaturemotog60.jpgPrema podacima koji se nalaze u bazi podataka Federalne komisije za komunikacije (FCC), ovaj telefon očekuje se sa baterijom kapaciteta 4.700mAh, dok bi ista ta baterija trebalo da podržava punjenje brzinom od 20W. Naravno, ovaj uređaj imaće podršku za 5G mobilne mreže, kao i slot za dve SIM kartice. Pored toga, očekuje se i podrška za NFC i dual-band Wi-Fi.

Što se tiče ostalih specifikacija, prethodne nezvanične informacije sugerišu da bi ovaj uređaj mogao da ima ekran FHD+ rezolucije i brzinu osvežavanja od 90Hz ili 120Hz. Pored toga, ovaj telefon trebalo bi da ima 8GB radne memorije, kao i 128GB prostora za skadištenje podataka. Sve to će najverovatnije pokretati Android 12 operativni sistem, a tu će se naći i glavna kamera rezolucije 50MP.

Od ostalih bitnijih informacija šuška se i o senzoru otiska prsta koji se nalazi unutar tastera za paljenje telefona, kao i centralno pozicionirana selfi kamera sa prednje strane uređaja. Za sada, još uvek nema informacije o tome kada će ovaj telefon debitovati.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Xiaomi 12 Lite po prvi put na fotografijama uživo

Poznati sistemski zahtevi za Diablo Immortal

10104
10105
10106
10107
10108
10109