Greška

Došlo je do greške.

Stigli Huawei Watch GT3 Pro i Band 7

29.04.2022 10:35 | 0 Mobile
Stigli Huawei Watch GT3 Pro i Band 7

 

Standardna verzija najnovijeg Huawei pametnog sata, GT3, u prodaji je od prošle godine, a sada se pojavila i osvežena verzija u vidu Huawei GT3 Pro pametnog sata koji donosi drugačiji dizajn i nove funkcionalnosti. Pored toga, ova kompanija predstavila je i svoju novu fitnes narukvicu pod imenom Huawei Band 7.

Za početak, noviji, brži, i bolji Huawei Watch GT3 Pro pametni sat. On se pojavio u dve veličine i dve različite verzije. Veća, sa prečnikom ekrana od 46 mm izrađena je od titanijuma, dok je manja, sa prečnikom ekrana od 43 mm izrađena od keramike.
Ovi modeli imaju AMOLED ekrane veličine 1.43” i 1.32”. Što se tiče većeg modela, Huawei obećava trajanje baterije od 14 dana standardne upotrebe i 8 dana učestalije upotrebe, dok manji model obećava trajanje baterije od 7 ili 4 dana ukoliko se češće upotrebljava. Što se tiče brzine punjenja, ona je ubrzana za 30% i 10 minuta na punjaču bi trebalo da obezbedi celodnevno korišćenje.

 

huaweisat.jpgTakođe, veoma je zanimljiva činjenica da je Huawei Watch GT3 Pro sertifikovan kao vodootporan na dubinama do 30 metara, a dolazi sa naprednim funkcijama koje olakšavaju treninge u vodi ili ronjenju.

Pored toga, ovaj pametni sat upotrebljiv je i za igranje golfa, jer u sebi sadrži maps za preko 300 terena za golf. Pored toga, su su i specijalizovani modovi za preko 100 sportova, od kojih je 18 modova za profesionalce.

 

Huaweisatsrce.jpgOvaj pametni sat ima i ugrađen elektrokardiogram, što pruža bolji uvid u rad srčanog mišića od standardnog senzora za praćenje pulsa. Tu je i senzor koji omogućava praćenje nivoa kiseonika u krvi, kao i funkcionalnosti za praćenje kvaliteta sna i nivoa stresa.

Naravno, ovaj pametni sat pokreće HarmonyOS kompanije Huawei, a omogućava upotrebu NFC tehnologije za najčešće vidove plaćanja ovim putem. Uz to, HarmonyOS omogućava i da ovaj pametni sat koristite kao ključ od auta, doduše, samo sa kompatibilnim modelima.

Cene za ovaj pametni sa iznose 380 dolara za keramičku verziju sa manjim prečnikom, kao i 455 dolara za titanijumksu verziju za većim ekranom. Na kraju, tu je i poznata Porsche Design verzija koja košta 710 dolara, piše GSM Arena.

Što se tiče fitnes narukvice Huawei Band 7, to je već dosta povoljnija varijanta koja, sa druge strane, stvarno nudi mnogo korisnicima koji nisu spremni da plate previše. Po ceni od samo 40 dolara, tu je baterija koja omogućava oko 14 dana standardne upotrebe, kao i AMOLED ekran dijagonale 1.47”.

 

band7.jpgOva fitnes narukvica donosi funkcionalnosti za praćenje rada srca, senzor za merenje nivoa kiseonika u krvi koji može biti aktivan i preko noći kako bi pomogao u detekciji ranih znaka sleep apnee. Pored toga, ovaj sat podržava 5 ATM otpornost na vodu, kao i 96 različitih sportskih modova. Sve to zvuči veoma dobro i spremno za megdan sa popularnom Mi Band fitnes narukvicom.

 

huaweiband7viekomada.jpg

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Opala potražnja za personalnim računarima

WhatsApp bi mogao da omogući povezivanje naloga na dva mobilna telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109