Stigla nova verzija Nokia Camera aplikacije

Nova verzija dolazi sa oznakom 4.7.2.5, i korisnicima donosi niz poboljšanja. Lista promena je otkrila da je Microsoft Mobile uključio i podršku za Living Images u softver.

Nokia Camera je jedna od najpopularnijih aplikacija dostupnih za Lumia smartfone bazirane na Windows Phone platformi. Nova verzija dolazi sa oznakom 4.7.2.5, i korisnicima donosi niz poboljšanja. Lista promena je otkrila da je Microsoft Mobile uključio i podršku za Living Images u softver. Što se tiče Living Images, to je tehnologija koja predstavlja kratak video (pokret) koji se pretvara u fotografiju, iako treba reći da mali broj uređaja podržava ovu funkcionalnost u ovom trenutku. Isto važi i za drugu novu funkciju koju donosi Nokia kamera, a to je kontinuirani autofokus. Nokia Camera se pored niza novih funkcija, integriše sa Nokia Creative Studio i Nokia Video Trimmer aplikacijama, što omogućava korisnicima da izmene njihove fotografije i video zapise lakše nego ranije.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi