Greška

Došlo je do greške.

Steam uvodi ograničenje za one koji troše manje od pet evra

20.04.2015 22:45 | 2 Games
Steam uvodi ograničenje za one koji troše manje od pet evra

Tim u Valve-u koji je zadužen za Steam servis, najavio je da će uvesti niz ograničenja za one koji ne potroše najmanje pet dolara ili evra u Store-u, ili ne dodaju tu sumu u Wallet.

U zvaničnom saopštenju se objašnjava da korišćenje CD ključeva kupljenih od drugih prodavaca ili primljenih kao poklon, neće ukloniti ograničenje koje je postavljeno na nalog. Valve kaže da će postaviti ograničenje od pet dolara ili evra, kako bi bili sigurni da će mnogi legitimni korisnici moći da koriste Steam do maksimuma. Dugoročni problem je taj što će većina verovatno potrošiti taj novac sve dok mogu da naprave profit iz svojih akcija na ovom servisu.

To bi moglo da natera Valve da ipak pronađe drugi način kako bi se uverio da su korisnici legitimni. Ograničenje funkcija na Steamu će se odnositi na: pozivnice prijateljima, grupna ćaskanja, Greenlight glasanje, trgovanje na Steamu, diskusije, Workshop razgovore kao i mobilno ćaskanje. Gejmeri čiji Steam nalog dobije ograničenje će i dalje biti u mogućnosti da aktiviraju igre, da igraju besplatne probne igre i demoe, kao i da aktiviraju drugi promotivni sadržaj.

Izvor: Steam

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi Galaxy S6 telefoni pomogli Samsungu da poveća udeo na tržištu smartfona

HBO upozorava pirate da se ne deli Igra prestola na torentima

10404
10405
10406
10407
10408
10409