Greška

Došlo je do greške.

Steam sada ima preko milijardu registrovanih korisnika

30.04.2019 20:32 | 0 Games
Steam sada ima preko milijardu registrovanih korisnika


Dosta toga se promenilo od kako je Steam prvi put pušten u rad 2003. godine. Servis je od onlajn prodavnice igara, koja je bila kontroverzna među PC gejmerima, postao vodeća PC gejming biblioteka.

Sada Steam ima preko milijardu registrovanih korisnika, kako pokazuje Steam ID Finder, a milijarditi korisnike je PC igrač sa nadimkom "amusedsilentdragonfly". Iako ne postoji prednost ili neka nagrada za to što je neko milijarditi korisnik, svakako se radi o bitnom dostignuću za popularnu platformu.

Potrebno je istaći da, iako je na Steamu registrovano milijardu korisnika, veliki broj njih predstavljaju, spam, naloge koji varaju ili sekundarne naloge. Da su svi ovi nalozi od legitimnih korisnika, gotovo sedmina sveta bi bili PC gejmeri, što svakako nije slučaj.

 

Pogledajte još: Steam sada ima preko 30.000 igara


Trenutno, Steam ima 90 miliona aktivnih naloga svakog meseca, a maksimalan broj gejmera svakog dana je oko 16 miliona. U ovom trenutku, Steam ima sličan broj aktivnih korisnika kao i Sony PlayStation Network, a veliki doprinos ovom rastu ima rastuća popularnost Steam platforme u Kini.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Pojavile se specifikacije Motorola Moto E6 telefona

Redizajnirana Messenger aplikacija i desktop klijent stižu do kraja godine

10404
10405
10406
10407
10408
10409