Steam Game Streaming sada u otvorenoj beti

Valve Softvare navodi da je Streamingservis sada ušao u "open beta" fazu. Kako bi ovu funkciju pokrenuli, Steam igrači moraju da se uloguju na program i preuzmu Steam beta klijent.

Valve Softvare je ažurirao svoju Steam In-Home Streaming stranicu novostima da je servis sada ušao u “open beta” fazu. Kako bi ovu funkciju pokrenuli, Steam igrači moraju da se uloguju na program i preuzmu Steam beta klijent, od 30. aprila ili noviji. Nova Stream usluga je odlična za korisnike koji imaju dva kompjutera na istoj mreži, navodi se u uputstvu servisa. Otvorena beta takođe znači da Steam klijent nije vezan za samo jedan kompjuter, tako da je Steam moguće logovati i otvarati na više mašina. PC zahtevi za Steam Game Streaming uključuju četvorojezgarni CPU i GPU koji podržava hardverski akcelerisano H264 dekodiranje. Za najbolje iskustvo Valve preporučuje konekciju preko žice, mada ističe da su neki korisnici imali dobro iskustvo i sa Wireless N i Wireless AC konekcijama. Streaming iskustvo može da se poboljša i smanjenjem rezolucije i isključivanjem vertical sync opcije.Izvor: Toms Hardware

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi