Steam Controller i Link ne rade na Mac OS sistemima, Valve se izvinjava

Valve je počeo da prodaje i isporučuje Steam Link i Steam Controller hardver, reklamirajući da radi na više platformi, ali izgleda da je istina da oni ne rade na Mac OS X operativnom sistemu

Valve je počeo da prodaje i isporučuje Steam Link i Steam Controller hardver, reklamirajući da radi na više platformi, ali izgleda da je istina da oni ne rade na Mac OS X operativnom sistemu. Tačno je da je datum početka prodaje svih Steam hardvera kao što su Controller, Link i Machines 10. novembar, ali je Valve već počeo da isporučuje Link i Controller.
Prema izveštajima, nijedan od njih ne radi sa Mac OS X operativnim sistemom, a kompanija je već izdala saopštenje u kome se izvinjava. Svi kupci koji su već kupili kontroler ili Steam Link ali ne mogu da ga koriste na svojim Mac-ovima dobiće Valve Complete Pack, koji sadrži sve Valve igre iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Valve želi da korisnici moduju Steam Controller
Izvor: Eurogamer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi