Greška

Došlo je do greške.

Statistika pokazuje da 50 posto Windows Phone telefona neće dobiti Windows 10 Mobile

21.03.2016 08:28 | 12 Software/Web
Statistika pokazuje da 50 posto Windows Phone telefona neće dobiti Windows 10 Mobile

Microsoft je prvobitno obećao da će objaviti Windows 10 Mobile platformu za sve Windows Phone uređaje, ali su se planovi u međuvremenu promenili, te je samo nekoliko uređaja dobilo ažuriranje. Kako je kompanija potvrdila da se ne planira drugi talas Windows 10 Mobile nadogradnje, mnogi korisnici Windows Phone platforme su ostavljeni na cedilu, a nada da bi ikad mogli da dobiju novi operativni sistem je veoma mala (osim ako nisu članovi Windows Insider programa).

Prema novoj statistici koju je objavio AdDuplex, oko 50 posto vlasnika Windows Phone uređaja neće dobiti nadogradnju na Windows 10 Mobile. Prvobitno se pojavio izveštaj koji je govorio o 40 posto Windows Phone uređaja, ali se ispostavilo da je broj još veći. Što se tiče razloga za ovakvu odluku, Microsoft kaže da su razlog performanse novog operativnog sistema na ovim uređajima. Podsetimo, telefoni sa 512 MB RAM memorije neće dobiti nadogradnju na Windows 10 Mobile.

Microsoft potvrdio da Windows Phone uređaji sa 512 MB RAM-a neće dobiti Windows 10 Mobile

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

MnE Neregistrovan korisnik
Ja sam presa na android pa sad vi cinite sto ocete, koliko ste ga najavljivali mislio sam da jede malu djecu za dorucak...a od toga nista.
windows 10 Neregistrovan korisnik
Mora i microsoft od necega da zivi i da prodaje nove telefone. Inace svi mogu da nadograde na windows 10 samo mora windows insider da se skine.
telenorce Član postova: 877
Obećanje ludom radovanje.
softplacetoland Član postova: 221
Citiram korisnika: Air-max: Ovo je odlican procenat. Mislim da kod Androida svega 50 FLAGSHIP modela dobije neki apdejt, a sva ostala boranija nista.
Sa obzirom na broj proizvođača i njihovih verzija Androida mislim da je u pitanju relativno dobar procenat onih koji dobiju nadogradnju. Ali još uvek nije brojka za proslavu.Ono što većina onih koji hvataju svaku Androidu voli da prećuti jeste da logikom vođeno treba naći verziju Androida koja je pod jednon upravom , a instalira se na mnogim telefonima. To bi bilo pošteno poređenje. Ali pošteno se ne može očekivati od onih koji vole mutnu sliku. Recimo Cyanogen mod. Može li neko onda uporediti situaciju u tom slučaju? Na koliko telefona/tableta CyanogenMod dobija nadogradnje?
11:55 Član postova: 103
Ljudi ne trosite se. Vi ste za sve njih ms, google, apple, ovce. Sad u koji tor idete zavisi od para, koliko mozete da odvojite.

Uncharted 4 ušao u Gold fazu, developer je naziva vizuelno najimpresivnijom igrom ikada kreiranom

PlayStation VR paket sa kamerom i Move kontrolerom će koštati 500 evra

10504
10505
10506
10507
10508
10509