Stardew Valley sada dostupan za Mac i Linux

Stardew Valley će biti dostupan preko Steam platforme, gde će biti dostupna kompatibilna verzija igre za Mac i Linux računare.

Pre izvesnog vremena pojavile su se informacije da će Stardew Valley igra biti objavljena za mac i Linux računare. Ovo je sada i potvrđeno u objavi na Stardew Valley sajtu, tako da gejmeri na ovim platforamama mogu da se raduju igranju jedne od najpopularnijih igara objavljenih u prvoj polovini ove godine.Stardew Valley će biti dostupan preko Steam platforme, gde će biti dostupna kompatibilna verzija igre za Mac i Linux računare. Developer igre je istakao da će Stardew Valley stići i na GOG za nekoliko dana, što će odgovarati onima koji nisu ljubitelji Steama i pre bi se odlučili za alternativnu platformu.Očekuje se da će se Stardew Valley naći i na konzolama, kao što su PlayStation 4, Xbox one i Wii U, a ovo će se dogoditi tokom četvrtog tromesečja ove godine. Kada je mobilna platforma u pitanju, Stardew Valley kreatori za sada nemaju planova za mobilnu verziju igre.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi