StarCraft II Wings of Liberty u specijalnom izdanju

Blizzard je objavio informacije o ceni, kao i o Collector's Edition verziji svoje iščekivane igre StarCraft II: Wings of Liberty. Standardna edicija Krila Slobode će koštati 60 dolara, pri čemu će digitalnu kopiju igre biti moguće skinuti preko Battle.net online servisa. Novina je Collector's Edition, paket koji će biti dostupan samo u radn

Blizzard je objavio informacije o ceni, kao i o Collector’s Edition verziji svoje iščekivane igre StarCraft II: Wings of Liberty. Standardna edicija Krila Slobode će koštati 60 dolara, pri čemu će digitalnu kopiju igre biti moguće skinuti preko Battle.net online servisa. Novina je Collector’s Edition, paket koji će biti dostupan samo u radnjama, i koji će koštati 100 dolara. Ovo specijalno pakovanje će sadržati i mnoštvo dodataka. The Art of StarCraft II: Wings of Liberty predstavlja knjižicu od 176 strana, koja sadrži artwork iz igre. Tu će biti i ekskluzivni USB flash koji je replika Rejnorove pločice, kapaciteta 2 GB, na kome će se nalaziti originalni StarCraft i StarCraft: Brood War, kao i behind-the-scenes DVD, koji će sadržati preko sat vremena intervjua sa članovima razvojnih timova, komentare, animacije i slično. Takođe, u pakovanju će biti oficijalni StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, sa 14 melodija i ekskluzivnim bonus pesama, StarCraft strip broj 0, koji će biti uvod u serijal stripova. Vlasnici ove edicije će dobiti i mogućnost da u World of Warcraft preko Battle.net naloga ubace mini Thor jedinicu iz StarCraft II igre kao “pet-a”, a Blizzard spomenjuje i ekskluzivni sadržaj koji će biti dostupan za skidanje, poput specijalnih portreta za Battle.net profil i tako dalje. Blizzard je rekao da će dodatne detalje otkrivati kako se izlazak igre bude primicao.

Izvor: Blizzard

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi