Star Wars: Battlefront besplatan na Xbox One konzoli uz EA Access

Ukoliko ste vlasnik Xbox One konzole a niste kupili igru kada je izašla, onda ćete možda želeti da znate da je ona sada besplatna za Xbox One konzolu

Stars Wars: Battlefront je prilično zabavna igra kojoj su se obradovali fanovi Star Wars franšize. Ukoliko ste vlasnik Xbox One konzole a niste kupili igru kada je izašla, onda ćete možda želeti da znate da je ona sada besplatna za Xbox One konzolu ali treba naglasiti da je to slučaj samo uz EA Access pretplatu. Igra je sada dodata u vrednost EA Access-a što znači da članovi mogu da je igraju bez potrebe da je kupe.
Naglasićemo da je standard edition verzija igre Star Wars: Battlefront dodata kao besplatna u EA Access, pa ona ne uključuje bilo kakve dodatke, već će takav sadržaj gejmeri ipak morati da plate. Interesantno je napomenuti da je Battlefront počeo da se deli besplatno baš u vreme premijere Rogue One: A Star Wars Story filma.
Takođe treba napomenuti da je Rogue One DLC objavljen za Battlefront prošle nedelje i da donosi karaktere i sadržaj iz filma. Za sada nema informacija da li će Star Wars: Battlefront biti dodat i u Origin Access.
Developer igre Battlefield Hardline kreira novi Star Wars
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi