Stabilizovana proizvodnja Face ID komponenti za iPhone X

KGI Securities analitičar Ming-Či Kuo u svom najnovijm izveštaju sueriše da se stabilizovala proizvodnja komponenti potrebnih za Face ID.

Face ID je jedna od ključnih komponenti dolazećeg Apple iPhone X telefona. Ovo je sigurnosna funkcija, koja na uređaju menja Touch ID. S obzirom na to da se radi o novoj tehnologiji, ne predstavlja iznenađenje činjenica da je njena implementacija zadavala probleme u proizvodnji iPhone X telefona.Međutim, izgleda da se situacija popravlja, jer KGI Securities analitičar Ming-Či Kuo u svom najnovijm izveštaju sueriše da se stabilizovala proizvodnja komponenti potrebnih za Face ID. Ovo znači da se teškoće, koje su Apple i njegovi dobavljači imali, više neće pojavljivati u budućoj iPhone X proizvodnji, kao i na modelima koji se budu pojavili tokom 2018. godine.Trenutno, procenjeno čekanje na isporuku naručenih iPhone X modela je 5-6 nedelja, mada neki analitičari sugerišu da bi potrošači ipak svoje telefone mogli dobiti i ranije.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi