Greška

Došlo je do greške.

Šta sve možete da radite sa Apple Watch 7, a da ga ne polomite?

01.07.2022 18:28 | 0 Mobile
Šta sve možete da radite sa Apple Watch 7, a da ga ne polomite?

Apple je kompanija koja u svojim reklamama jako voli da hvali svoje proizvode, često i previše, ali to u neku ruku bude simpatično. Nova reklama za Apple Watch serije 7 kaže nam da nova generacija Apple satova može da izdrži mnogo više od prosečnog sata: ozbiljne udarce, padove, polivanje, uranjanje, različite temperature i svakakve vremenske uslove.

Najizdržljiviji Apple Watch

Apple za svoj novi sat kaže da je „Najizdržljiviji Apple Watch ikad“. Malo smo sumnjičavi da je u pitanju najava nove otporne verzije Apple Watch o kojoj se nezvanično priča već neko vreme.

Kako to obično biva, najproduktivnija Apple konferencija redovno se održava na prelasku između septembra i oktobra, koji dan gore-dole, kada očekujemo novu generaciju Apple iPhone telefona, ali i novih satova, tableta, laptopova i još mnogo toga.

Što bi se reklo, taman dovoljno vremena za još mnogo nezvaničnih informacija, procurelih maski za telefone i svega što može da vam padne na pamet sa naloga Apple insajdera. U međuvremenu uživajte u zabavnih 98 sekundi za novu generaciju Apple Watch 7.

3 stvari po kojima se Motorola g82 izdvaja od konkurencije

Izbor najboljih telefona 2022 - prva polovina godine (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109