Greška

Došlo je do greške.

Šta sve donose savremeni pametni QLED televizori?

14.10.2020 16:52 | 2 Multimedija
Šta sve donose savremeni pametni QLED televizori?


Saopštenje za medije

Od rada iz udobnosti vašeg doma, do ozbiljnog treninga, savremeni pametni televizori omogućavaju pregršt pogodnosti i korisnih opcija za svakodnevni život. Sve to ne bi bilo moguće bez spoja najsavremenije  QLED tehnologije vizuelnog prikazivanja sadržaja i pametnih opcija koje televizor pretvaraju u multifunkcionalni uređaj za svaku priliku.

Ekrani savremenih modela su podjednako idealni za strimovanje omiljenih serija, ali i profesionalnih trening programa, uz jednostavne komande za upravljanje aplikacijama i povezanim uređajima koji i rad od kuće čine produktivnijim nego pre.

Evo nekoliko primera šta sve korisnicima pružaju Samsung pametni televizori nove generacije.

Uživanje u dodatnom sadržaju
Od televizije se danas očekuje da pruži širok izbor sadržaja za svaku priliku, pa osim uživanja u programu iz široke ponude televizijskih kanala, korisnici na raspolaganju imaju i brojne servise poput Netflix, YouTube, HBO sa širokim izborom najkvalitetnije muzike, serija i filmova. Gledanje koncerta omiljenog benda na velikom ekranu sa vrhunskim kvalitetom slike, ili uživanje u nekoj od najnovijih popularnih serija, sada je jednostavnije nego ikada pre.

sam2_437.jpg


Trening kao u teretani

U situacijama kada se radi ili uči od kuće izuzetno je važno ostati aktivan, čak i ako to znači da dnevnu sobu treba da pretvorimo u prostor za trening. Video treninzi svih vrsta su sada dostupni na samo par klikova. Uz visoku rezoluciju ekrana korisnici neće propustiti nijedan korak, a pomoću dostupnih servisa lako mogu naći baš onaj trening koji je idealan za podizanje njihove fitnes rutine na još viši nivo.

QLED tehnologija prikazivanja sadržaja
Uz revolucionarnu QLED tehnologiju, korisnici mogu biti sigurni da će sadržaj na ekranu biti vrhunskog kvaliteta. Svaka nijansa sa spektra ljudskom oku vidljivih boja je jasno prikazana pomoću Quantum Dot AI rešenja koje kombinuje  vrhunski procesor sa vodećom platformom u industriji, Tizen, kako bi vizuelno unapredila bilo koji sadržaj.

Nema potrebe za zamračivanjem sobe ili ručnim podešavanjem svetline ekrana jer Adaptive Picture opcija analizira stepen svetlosti i sadržaj na ekranu, kako bi obezbedila savršen kvalitet slike, bez obzira na to da li se televizor gleda u mračnoj ili osvetljenoj prostoriji.

Takođe, svi korisnici koji u periodu od 01.10.2020. do 31.12.2020. kupe neki od uređaja iz širokog asortimana Samsung QLED televizora dobijaju posebnu garanciju u trajanju od pet godina na kupljeni model. Svi detalji ove promocije dostupni su na sledećem linku.

Radite od kuće komfornije i jednostavnije
U 2019. godini, Samsung je predstavio Remote Access opciju dostupnu na najnovijim pametnim televizorima, pomoću koje korisnici putem uređaja mogu daljinski da pristupe sadržaju na svom računaru i upravljaju podacima bez obzira na lokaciju računara.

Wi-Fi Direct opcija, koja dolazi uz Remote Access, zaslužna je za neometano deljenje sadržaja ekrana između televizora i računara, mobilnih telefona i tableta.

sam3_124.jpg


Malo mira i tišine

Svi nekada imamo potrebu da se odmorimo od gledanja u ekrane, kako bismo uživali u malo mira i tišine. Srećom, Ambient Mode omogućava baš to.

Uz Ambient Mode, kada su isključeni, Samsung televizori mogu da kreiraju opuštenu atmosferu prikazivanjem umetničkih dela, porodičnih fotografija i drugog relaksirajućeg sadržaja. Kada korisnici žele da se potpuno odmore od ekrana, mogu podesiti Ambient Mode tako da se prilagodi pozadini iza uređaja, pa da se ekran neprimetno stopi sa okolinom.

Transformisanje televizora u ličnu umetničku galeriju nikada nije bilo jednostavnije uz Tap View opciju, koja omogućava prenos i prikazivanje fotografija sa pametnog telefona na ekran televizora, uz samo jedan klik.

Savremeni televizori su poslednjih godina definitivno postali mnogo više od uređaja za gledanje informativnog programa i filmova, i to zahvaljujući brojnim servisima i aplikacijama koji dolaze uz njih. Današnji modeli korisnicima nude široku paletu opcija za svaku situaciju, a pogodnosti koje su ovde navedene samo su neke od njih.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Pera Neregistrovan korisnik
Pretpostavljam da je mnogima životni san da daju 1000 evra za TV da bi uživali u ambient modu.Za te pare mogu da okače reprodukcije čega god hoće.

MSI ima novi QHD gejming monitor - Optix MAG274QRF

Najvažnija unapređenja koja donosi nova Motorola Razr 5G

10304
10305
10306
10307
10308
10309