Greška

Došlo je do greške.

Šta korisnici najviše mrze kod mobilnih igara?

28.01.2017 16:15 | 2 Software/Web
Šta korisnici najviše mrze kod mobilnih igara?

Mobilne igre su sve popularnije, pa više nisu retki slučajevi kada developerima donose milione dolara zarade. Međutim, kod njih i dalje postoji niz stvari koje korisnike nerviraju.

Sajt Phonearena je uradio istraživanje kako bi saznao šta korisnici najviše mrze kod mobilnih igara. Svakako da nije iznenađenje da su u samom vrhu ove negativne liste kupovine unutar aplikacija sa 34,33 posto glasova mobilnih gejmera. Ukoliko je igra besplatna ali ima kupovine unutar aplikacije, gejmeri će joj dati šansu bez obzira da li kasnije žele da plate ili ne.

Većina igara međutim, pokušava da kapitalizuje ovaj model primoravajući vas da platite ukoliko želite da imate neke šanse da napredujete kroz igru, i to je ono što najviše nervira korisnike. Oglasi su na drugom mestu najomraženijih stvari sa čak 27,22 posto, što nam govori da samo ove dve karakteristike najviše nerviraju preko 60 posto korisnika. Treće i četvrto mesto deli čekanje na oživljavanje lika i osvežavanje stavki, a peto mesto je rezervisano za kontrole na dodir. Zaglupljena mehanika se nalazi na dnu ove liste sa 9,18 posto glasova.

Google otvorio Daydream VR platformu za sve developere

Izvor: Phonearena

ljubimci Član postova: 283
Mrzim sto te teraju da bekapujes na fejsbjuk nalog ako hoces da radis wipe telefona. Mrzim google play games. Mrzim sto moram da razmisljam sta cu sa igricama kada hocu da resetujem telefon. Znam sad ce neko reci rutuj telefon pa koristi Titanijum, necu da rutujem telefon, hocu da mi omoguce da selim igrice kada ja to hocu jer ih igram godinama.

Bivši Mozilla inženjer: vaš antivirus je otrov, uklonite ga

Alcatel donosi pet telefona na MWC 2017, jedan je modularan

10504
10505
10506
10507
10508
10509