Greška

Došlo je do greške.

Šta sve znamo o Motorola Razr 3

22.06.2022 15:55 | 0 Mobile
Šta sve znamo o Motorola Razr 3

Motorola Razr jedan je od najzanimljivijih serija mobilnih uređaja na preklop, što zbog nostalgičnog izgleda, što zbog stvarno dobrih karakteristika. Razr je, izgleda, i dalje kul, a sprema se i treća verzija ovog mobilnog telefona. Portal PocketLint prenosi šta bismo sve mogli da očekujemo od ovog uređaja. 

Dizajn 

Motorola Razr 3 trebalo bi da izgleda znatno drugačije od prethodne verzije. Nezvanične informacije naglašavaju kako telefon više neće imati prepoznatljivu širu donju ivicu kada se rasklopi, već će okvir oko donje strane ekrana biti znatno manji. 

Pored toga, senzor otiska prsta pomeren je sa strane, na taster za uključivanje telefona. Da se podsetimo, na Motorola Razr 5G, taj taster nalazio se sa zadnje strane telefona. Što se tiče boja, očekuje se u crnoj varijanti, dok još uvek nema informacija o ostalim kolor opcijama. 

Tehničke karakteristike 

Ekran na uređaju Motorola Razr 3 najverovatnije će imati dijagonalu od 6,7 inča i FHD+ rezoluciju. Što se tiče eksternog ekrana, on će imati dijagonalu od 3 inča. Pored toga, na glavnom ekranu se očekuje i “punch hole” otvor za selfi kameru, što je dosta prijatnije rešenje u odnosu na notch koji se nalazi na Motorola Razr 5G

Mobilni čipset koji se očekuje u ovom uređaju je Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, trenutno najbrži čipset na tržištu. Pored toga, najverovatnije ćemo dobiti 12 GB radne memorije uz 512 GB prostora za skladištenje podataka. 

Baterija bi trebalo da bude kapaciteta 2.800 mAh, što je stvarno malo, pogotovo kada se upari sa ovako moćnim procesorom koji troši dosta energije. Nismo uvereni da će ovo biti telefon koji ćete moći da koristite tokom celog dana bez upotrebe punjača. 

Glavni senzor trebalo bi da ima rezoluciju od 50 MP uz otvor blende od f/1.8. Pored njega govori se o pomoćnom ultraširokougaonom senzoru rezolucije 13 MP, kao i selfi kameri rezolucije 32 MP. 

motorola_razr3_1.jpg


Cena i datum predstavljanja 

Motorola Razr 3 trebalo bi prvo da se nađe u prodaji u Kini tokom avgusta ili septembra, dok se globalno predstavljanje očekuje nešto kasnije. Što se tiče cene, trenutne informacije govore da bi ovaj uređaj mogao da ima cenu od 1.149 evra u Evropi, što je za nekih 250 evra jeftinije od prethodnika. 

Micron predstavio microSD karticu najvećeg kapaciteta na svetu

Ako ti ponude za “džabe”, ti kaži da je skupo

10104
10105
10106
10107
10108
10109