Greška

Došlo je do greške.

Šta sve dobijate kupovinom The Frame televizora?

19.10.2022 10:58 | 0 Multimedija
Šta sve dobijate kupovinom The Frame televizora?

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, ali pre svega vrhunskom dizajnu, jedan od modela koji se prilagođava svakom domu,  ali i različitim željama korisnika jeste Samsung The Frame televizor. Bilo da želite da gledate filmove, bindžujete serije, pratite utakmicu Lige šampiona ili uživate u gejmingu, ovaj televizor vam pruža maksimum svih performansi.

Savršena slika za savršeno uživanje

Pored elegantnog i jedinstvenog dizajna vizuelni prikaz The Frame televizora je izuzetan. Inteligentni sistem televizora analizira osvetljenost prostorije i sam video sadržaj, te automatski podešava optimalnu osvetljenost i kontrast, tako da slika ima prirodan izgled čak i ako se svetlost promeni. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, dok Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvetljenja radi postizanja savršenog tona, što će omogućiti savršen prikaz slike. Praktično možete da doživite teksturu umetničke slike na svom TV-u.

Pored originalnog dizajna, u središtu The Frame televizora nalazi se Art Store prodavnica, pretplatnička platforma za umetnost. U trenucima kada ne koristite svoj The Frame uređaj, možete uključiti Ambient Mode način rada kako bi izabrali neko od umetničkih dela koje želite da emitujete na ekranu, iz bogate biblioteke slika i fotografija. Pored toga, možete „uramiti“ dragocene porodične trenutke tako što ćete fotografije jednostavno poslati sa svog mobilnog telefona na The Frame ili ih prebaciti putem USB memorije. A kako bi vam dodatno uštedeo struju senzor pokreta koji je ugrađen u The Frame detektuje vaš odlazak iz prostorije i isključuje umetnički režim, a kada ponovo uđete u sobu, senzor pokreta će oživeti umetnost na zidu.

Originalan i jednostavan dizajn

The Frame ima okvir poput rama za umetničke slike, a sami možete da birate boju rama u odnosu na ostatak enterijera. Zamena jednog rama drugim je prilično laka, pomoću malih magneta, i traje svega nekoliko sekundi. Svojim elegantnim i modernim dizajnom The Frame se besprekorno uklapa u svaki enterijer i podiže estetiku enterijera na viši nivo. Pored toga što je montiranje brzo i lako, One Connect Box će prostor oko vašeg The Frame televizora učiniti skladnim i sređenim, jer ova neprimetna veza sakriva silne kablove.

TheFrame.jpg

Optimizovan zvuk u svakom okruženju

Ovaj uređaj poseduje SpaceFit zvuk što znači da TV možete staviti bilo gde u prostoriji i on će automatski da optimizuje i podesi sve oko zvuka kada izanalizira okruženje. Međutim, nema potrebe da brinete da li ćete da propustite neki dijalog iz scene. Funkcija Active Voice Amplifier prepoznaje okolne zvuke i na vreme izoluje, pojačava i pročišćava glasove ili trenutni dijalog na TV-u. Ne morate ručno pojačavati zvuk, jer će vam The Frame omogućiti da ne propustite ni jednu reč.

Smart Things za besprekornu povezanost

Frame dolazi sa ekranima veličine od 32 do 85 inča. Početni ekran nudi mnoštvo aplikacija među kojima su Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney Plus, HBO Max, YouTube, itd. Potrebno je samo da izaberete željenu aplikaciju, a na raspolaganju su vam glasovni pomoćnici Amazon Alexa i Google Assistant, putem kojih možete upravljati samo pomoću glasa. Pored toga, Multi View funkcija će vam omogućiti da podelite ekran i istovremeno pratite sadržaje sa TV-a i svog mobilnog uređaj. Potrebno je samo da povežete svoj mobilni sa televizorom i podesite veličinu videa ili postavke zvuka onako kako želite, da biste istovremeno uživali u oba na jednom ekranu.

Još jedna prednost ovog televizora je što se može povezati sa računarom ili telefonom, te vam ovo omogućava da jednostavno razmenjujete sadržaj. Npr. One Remote Control daljinski upravljač i aplikacija Smart Things vam omogućavaju pristup i kontrolisanje povezanih uređaja bez napora. Smart Hub opciju možete koristiti za lakše pronalaženje sadržaja, pretraživanje interneta i istraživanje drugih aplikacija. Možete bez problema preći sa gledanja omiljene serije preko mobilnog uređaja na gledanje na svom Frame televizoru.

SRBTheFrameTheSerifJetNacPromoKVHOpenFile.jpg

Promo period

Samsung je spremio specijalnu ponudu za kupovinu The Frame Televizora do 23.10.2022. dobijate na poklon Samsung Jet usisivač. Da biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete svoju kupovinu na [email protected].

Detaljnije o promociji možete videti na ovom linku.

PR tekst

Intel ponudio svoje fabrike za proizvodnju AMD i Nvidia procesora

Prvi Samsung 3 nm čipovi namenjeni rudarenju kriptovaluta, ne stižu za S23 seriju

10304
10305
10306
10307
10308
10309