Greška

Došlo je do greške.

Šta nas sve očekuje tokom predstojeće E3 gejming konferencije?

21.05.2018 13:27 | 4 Games
Šta nas sve očekuje tokom predstojeće E3 gejming konferencije?


E3 2018 će početi uskoro (od 9. do 14. juna), a samo nekoliko nedelja nas deli od objave nekih od najzanimljivijih igara koje nas očekuju tokom ove godine. Evo kratkog pregleda onoga što možemo da očekujemo tokom E3 sajma.

Kada je Nintendo u pitanju, sve će gotovo u potpunosti biti posvećeno Super Smash Bros. igri za Nintendo Switch. Najveći deo detalja o igri je misterija, a očekuje se da će sve biti razjašnjeno tokom E3 sajma. Nintendo bi mogao imati i neka druga iznenađenja, kao što je Metroid Prime 4, Bayonetta 3 ili dolazeća Switch Pokémon igra. Oni koji su u potrazi za kompetitivnom akcijom mogu očekivati Splatoon 2 World Championship (od 11. juna).

Sony za ovogodišnji E3 sprema drugačiji pristup nego ranije, a kompanija planira dublji uvid u već najavljene naslove, umesto fokusa na velike nove objave. Kompanijina E3 prezentacija će se uglavnom fokusirati na četiri velika naslova: Spider-Man, The Last of Us II, Death Stranding i Ghosts of Tsushima. Kompanija takođe obećava i objave za PlayStation 4 i PlayStation VR od strane eksternih i indie developera. Očekuje se novi Call of Duty i Destiny sadržaj, a možda i debitovanje Capcomove Devil May Cry 5 igre.

Microsoftova Xbox ponuda je verovatno najveća misterija tokom ovogodišnje E3 konferencije. Jedini veliki, potvrđeni naslov je Crackdown 3. Moguće je da ćemo videti neke objave za Microsoftove velike franšize, kao što su Halo 6 i Gears of War 5, tu je Forza Horizon 4, a možda ćemo imati bolji uvid u platformu Ori and the Will of the Wisps.

Kada su ostali izdavači u pitanju, Square Enix na E3 dolazi po prvi put nakon nekoliko godina. Očekuje se više detalja o Kingdom Hearts III, Shadow of the Tomb Raider i kompanijinoj neimenovanoj Avengers igri.

Bethesda je već najavila postojanje open-world RAGE 2 igre, tako da će E3 poslužiti da nam ponudi bolji uvid u ovaj naslov. Mogli bismo videti detalje o nastavku Doom reboota iz 2016. godine. Da li ćemo saznati nešto o narednoj The Elder Scrolls igri, ostaje da se vidi.

EA će nam predstaviti Anthem i Battlefield V gejmplej, novi materijal za najnovije Madden, FIFA i NBA igre. Na kraju, Ubisoft će predstaviti The Division 2, The Crew 2, Skull and Bone. Možda ćemo konačno videti i novu Splinter Cell igru.

Izvor: Tom's Guide

arcibalde Član postova: 5453
Precisely
Gdin_M Vip member postova: 7753
To je ozbiljan post?
Precise Član postova: 613
Pisite o kompjuterskim igrama ne o konzolama, koga jos to zanima, ovde ljudi na kompjuterima citaju forum, ne na konzolama... koga jos briga sta Nintendo sprema pogotovo, ko jos igra te decje igre, cuj Super Mario...

Novi CEO kompanije Sony planira distanciranje od poslovanja sa gedžetima

Dolazeći Samsungov pametni sat bi mogao koristiti Android softver

10404
10405
10406
10407
10408
10409