Greška

Došlo je do greške.

Square Enix najavljuje Marvel's Avengers igru

12.06.2019 16:10 | 0 Games
Square Enix najavljuje Marvel's Avengers igru


Tokom E3 konferencije, Square Enix je najavio Marvel's Avengers, novu igru koja će gejmerima omogućiti da budu u ulozi jednog od heroja tokom avanture koja nije povezana sa Marvelovim filmskim univerzumom.

Radnja igre se odvija pet godina nakon A-Day događaja, tokom kojeg je tehnologija Avengersa iskorišćena kako bi se opustošio San Francisko. Od tog trenutka, Avengersi se smatraju odmetnicima. Sada je došao trenutak da se konsoliduju i ponovo aktiviraju, a igrači će na raspolaganju imati heroje kao što su Iron Man, Black Widow, Thor, Captain America i The Hulk.


Marvel's Avengers će biti igriv i u singlplejer i u co-op modu, omogućavajući gejmerima da igraju u timovima koji imaju do četiri heroja. Obećani su novi likovi i regioni, koji će biti objavljeni kasnije kao besplatni dodaci. Square Enix je obećao da igra neće sadržati loot boxove niti pay-to-win elemente.

Marvel's Avengers razvija Crystal Dynamics tim, a igra je planirana za objavu 15. maja 2020. godine. Pojaviće se za PC, Xbox One PlayStation 4 i Stadia platforme.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Apple i dalje u pregovorima oko kupovine Intelovog poslovanja sa modemima

Fotografija telefona iz dolazeće LG W serije

10404
10405
10406
10407
10408
10409